riLke Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #1 Merhaba, Çok basit bir problem ama 10'u daha yeni kurduğum için beceremedim sanırım. Başka bir programda kullandığım Shift+F3 kombinasyonu Windows 10'da ses düzeyi ayarına atanmış. Bunu nereden değiştirebilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2022
Merhaba, Çok basit bir problem ama 10'u daha yeni kurduğum için beceremedim sanırım. Başka bir programda kullandığım Shift+F3 kombinasyonu Windows 10'da ses düzeyi ayarına atanmış. Bunu nereden değiştirebilirim? Teşekkürler.
M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 14 Ekim 2022 #2 alt+shift ile olmuyor muydu? ha pardon ben dil okumuşum kafam dalgın pardon.
Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 14 Ekim 2022 #3 Microsoft Store'da powertoys adında bir uygulama var. Onun prewiev versiyonunu kurun klavye yöneticisinden istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Microsoft Store'da powertoys adında bir uygulama var. Onun prewiev versiyonunu kurun klavye yöneticisinden istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
riLke Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #4 Lukass dedi: Microsoft Store'da powertoys adında bir uygulama var. Onun prewiev versiyonunu kurun klavye yöneticisinden istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yükledim, ayarları da yaptım ama çalışmadı. Reset atıp tekrar denedim, aynı.
Lukass dedi: Microsoft Store'da powertoys adında bir uygulama var. Onun prewiev versiyonunu kurun klavye yöneticisinden istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yükledim, ayarları da yaptım ama çalışmadı. Reset atıp tekrar denedim, aynı.
Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 14 Ekim 2022 #5 riLke dedi: Yükledim, ayarları da yaptım ama çalışmadı. Reset atıp tekrar denedim, aynı. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey aklıma gelmiyor hocam
riLke dedi: Yükledim, ayarları da yaptım ama çalışmadı. Reset atıp tekrar denedim, aynı. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey aklıma gelmiyor hocam