O Onurzengn060 Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #1 Son zamanlarda bu hatayı sık sık alıyorum. 1 hafta önce Windows 10'u yüklemiştim. Minidump dosyasını atıyorum inceleyip cevaplarsanız çok mutlu olurum. minidump
Son zamanlarda bu hatayı sık sık alıyorum. 1 hafta önce Windows 10'u yüklemiştim. Minidump dosyasını atıyorum inceleyip cevaplarsanız çok mutlu olurum. minidump
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 6 Mart 2019 #2 Doğru sürücüleri kurdunuz mu anakart üreticinizin sitesinden? Artı 0 Eksi
KS KS O Onurzengn060 Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #3 Shadow Ryzen dedi: Doğru sürücüleri kurdunuz mu anakart üreticinizin sitesinden? Genişletmek için tıkla... Evet kurdum en güncel driverlar yüklü şu anda hocam. Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: Doğru sürücüleri kurdunuz mu anakart üreticinizin sitesinden? Genişletmek için tıkla... Evet kurdum en güncel driverlar yüklü şu anda hocam.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 6 Mart 2019 #4 Onurzengn060 dedi: Evet kurdum en güncel driverlar yüklü şu anda hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel mi peki? Bellek taraması yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Onurzengn060 dedi: Evet kurdum en güncel driverlar yüklü şu anda hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel mi peki? Bellek taraması yaptınız mı?
KS KS O Onurzengn060 Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #5 BIOS'u eskiden güncellemiştim ve onun üzerine yeni bir version çıkmadı. Bellek taraması yapamıyorum maalesef bir USB belleğim olmadığı için. Artı 0 Eksi
BIOS'u eskiden güncellemiştim ve onun üzerine yeni bir version çıkmadı. Bellek taraması yapamıyorum maalesef bir USB belleğim olmadığı için.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 6 Mart 2019 #6 Onurzengn060 dedi: BIOS'u eskiden güncellemiştim ve onun üzerine yeni bir version çıkmadı. Bellek taraması yapamıyorum maalesef bir USB belleğim olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Windowstaki bellek taraması aracını kullanın. Artı 0 Eksi
Onurzengn060 dedi: BIOS'u eskiden güncellemiştim ve onun üzerine yeni bir version çıkmadı. Bellek taraması yapamıyorum maalesef bir USB belleğim olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Windowstaki bellek taraması aracını kullanın.
KS KS O Onurzengn060 Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #7 Shadow Ryzen dedi: Windowstaki bellek taraması aracını kullanın. Genişletmek için tıkla... Nasıl ulaşabileceğimi anlatırmısınız ? Pek bilmiyorumda. Edit: Tamam buldum hemen test edip döneceğim. Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: Windowstaki bellek taraması aracını kullanın. Genişletmek için tıkla... Nasıl ulaşabileceğimi anlatırmısınız ? Pek bilmiyorumda. Edit: Tamam buldum hemen test edip döneceğim.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 6 Mart 2019 #8 Onurzengn060 dedi: Nasıl ulaşabileceğimi anlatırmısınız ? Pek bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Onurzengn060 dedi: Nasıl ulaşabileceğimi anlatırmısınız ? Pek bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS O Onurzengn060 Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #9 Shadow Ryzen dedi: BIOS güncel mi peki? Bellek taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın biraz geç oldu işlerim vardı dediğiniz işlemi anca yapabildim. Bellek'de de bir sorun çıkmadı. Başka ne yapabilirim ? Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: BIOS güncel mi peki? Bellek taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın biraz geç oldu işlerim vardı dediğiniz işlemi anca yapabildim. Bellek'de de bir sorun çıkmadı. Başka ne yapabilirim ?