Windows 10 "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" hatası

RMC Team

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel Core i5 - 760
Ekran Kartı: RX 550 4GB
Anakart: ASUS P7P55D-E LX
RAM: Patriot VIPER 1600MHz CL9 (8 + 8) 16GB
SSD: Sandisk SSD Plus 240GB

HDD1: WD Black 1 TB 7200 RPM (WD1003FZEX)
HDD2: Seagate 80GB 7200RPM (ST380819AS)

Kasa: Dark Racer Mavi LED
Güç Kaynağı: High Power AE-A600-v4 600W

Mouse: Corsair Katar Pro Kablolu
Klavye: Gamenote KB487L
MousePad: Xrades 40x30
Kulaklık: Hadron HS312

İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit PRO
RAM
Patriot pv316g160c9k
SSD veya HDD modeli
SanDisk SSD Plus 240gb
Ekran kartı
RX 550 4GB
Anakart
Asus P7P55D-E LX
İşlemci
i5-760
Yeni ekran kartı aldığımdan beri donmalar, ekran gitmeleri ve mavi ekran(genellikle KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED) yemeye başladım.
Minidump: Yeni klasör (2).rar

SSD'nin sağlığını ve okuma yazma hız testlerini yapıp ekran görüntüsünü buraya at. Sistemde harici Wi-Fi adaptörü mü kullanıyorsun?
Evet bu adaptörü kullanıyorum ama bu driver kullanıyorum, kendi driver satabil değil bana göre.

Dosya Ekleri

• 6emjrhZTK8.png
    6emjrhZTK8.png
    663 KB · Görüntüleme: 24
Evet bu adaptörü kullanıyorum ama bu driver kullanıyorum, kendi driver satabil değil bana göre.

Adaptörlerin sürücülerini güncelle, kullandığın SSD kronik problemli üstüne okuma yazma hızları düşük sanıyorum anakartta SATA 2 portuna takılı olduğundan bu değerleri veriyor.

Adaptörlerin sürücülerini güncelle, kullandığın SSD kronik problemli üstüne okuma yazma hızları düşük sanıyorum anakartta SATA 2 portuna takılı olduğundan bu değerleri veriyor.
İşaretlediğim porta takılı fakat anakartın bazı garip ayarları var IO levelup diye birşey var anladığım kadarıyla PCIe x16 -) x8 dönüştürüp sata portunu 6Gb/s hızında çalıştırıyor fakat ben kapattım 2.5Gb/s modda çalışıyor şuan sizce 6Gb/s modunu açmalı mıyım ?

Birde adaptörleri nasıl güncelleyeceğim ?

Dosya Ekleri

• DGtqArjriV.png
    DGtqArjriV.png
    251,1 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı