derschwaebischer Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #1 Bilgisayarıma format attıktan sonra internette gezinirken PC yeniden başladı ve Windows açıldıktan hemen sonra mavi ekran hatası aldım. KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası verdi. Blue Screen Viewer programı ile raporu inceledim ve bunlar yazıyordu: Crash Adress ntoskrnl.exe+16bfd0 Bug Check String KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code 0x0000001e Genişletmek için tıkla... Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2017
Bilgisayarıma format attıktan sonra internette gezinirken PC yeniden başladı ve Windows açıldıktan hemen sonra mavi ekran hatası aldım. KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası verdi. Blue Screen Viewer programı ile raporu inceledim ve bunlar yazıyordu: Crash Adress ntoskrnl.exe+16bfd0 Bug Check String KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code 0x0000001e Genişletmek için tıkla... Sorun nedir?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #2 Dmp dosyalarını paylaşın.