Windows 10 KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Mavi Ekran Hatası

Berk Açıkgöz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 u dün kurdum Driver'ları güncelledim fakat bugün dizi izlerken mavi ekran verdi.

Minidump dosyalarım Minidump.rar

Merhaba, aşağıdaki sayfadan tüm sürücüleri güncelleyin. Özellikle Ağ kartını. Win10 64 seçin
MSI Türkiye 64

Bu sürücülerin hepsini indirip güncellemiştim bir kaçında hata vermişti hatırlamıyorum hangisi olduğunu. asus wl 167g v3 internet için bu adaptörü kullanıyorum ve güncel driver yüklü.

Dosyaların tamamına baktım RTL8192US.sys sürücüsü mavi ekrana yol açmış, sürücü bulma yazılımı sakın kullanma MSI sayfasından sürücüleri kur hata verenleri ve ne hata verdiğini belirt (Killer Network Driver (driver only) kur diğer sürücüyü kurma). asus wl 167g v3 için Asus sitesinde Win10'a ait sürücü desteği bulunmuyor uygun sürücü bulunması lazım. Bu ağ kartı için hatalı sürücü kurulduysa sorun çıkartabilir. AIDA64 raporu paylaş yardımcı olmaya çalışayım. MSI sitesindeki güncelleştirmeleri yapmayı unutma.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

i5 6500 için 250 tl lik bir soğutucu ? Yanlış bilmiyorsam i5 6500 overclock edilemiyor. 980 liralık ekran kartı var 600 liralık anakart biraz hayali sisteme benziyor.

AIDA64 raporu Report.htm

On-Board VGA Drivers bu sistem, yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor. tek bunu aldım hata olarak

Tamam sorun olacağını zannetmem. Raporu inceledim. Öncelikle şu an kullandığın kablosuz ağ kartını değiştirmen gerekecek mavi ekrana yol açan aygıt bu ve Windows 10 için sürücüsü yok, yayınlanacağını da zannetmiyorum. Yine de uzun bir süre bu ağ kartını takmayarak mavi ekran hatası alıp almadığına bakabilirsin. Son olarak aşağıdaki sürücüleri güncelleyebilirsin bunlar daha güncel.

AMD R9 380: Desktop
G300S Optical Gaming Mouse: http://www.logitech.com/pub/techsupport/gaming/LGS_8.76.155_x64_Logitech.exe

Şuan için ağ kartımı çıkartamam malesef modem biraz uzakta yeni bir ağ kartı alabilirim ilerleyen zamanlarda ilgin için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…