Windows 10 Kmode_Exception_Not_Handled Mavi Ekran Hatası

Juni0r

Megapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
1477932055528.jpg

minidump:
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Sorunuma yardımcı olur musunuz?

Realtek ethernet sürücünü güncelle, Realtek Wireless sürücünü güncelle, Realtek ses sürücünü güncelle, Dynamic Platform Thermal Framework sürücünü güncelle, Asus araçlarını kaldır.
DDU rehberine göre yeşilleri takip et ve uygula. Güncel İntel ve Nvidia sürücülerini güncelle.

Realtek ethernet sürücünü güncelle, Realtek Wireless sürücünü güncelle, Realtek ses sürücünü güncelle, Dynamic Platform Thermal Framework sürücünü güncelle, Asus araçlarını kaldır.
DDU rehberine göre yeşilleri takip et ve uygula. Güncel İntel ve Nvidia sürücülerini güncelle.
Usta driverpack kullananlara yardım etmiyorum demişsin reyiz neden kullandıgımı açıkladım 2 haftadır senle iletişim kurmaya calısıyorum bi yardım edermisin

konu

Asus araçları, farklı bir isimde bir program mı?
Bulamadım ve dolayısıyla da kaldıramadım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı