Windows 10 KMS devre dışı bırakılamıyor

Watsley

Femtopat
Daha fazla  
Merhabaler, ben internette Windows'u etkinleştir yazısını kaldırma diye video gördüm onu denedim ve KMS'nin virülü olduğunu öğrendim. Bazı yerlerde slmgr /upk ile kalkıyor diyorlardı onu denedim ama eylem yükseltilmiş ayrıcalıklar gerektiriyor yazdı. Bilgisayarda bir sürü fotoğraf olduğu için format da atamıyorum acaba yapabileceğim bir şey var mı?

Ha bir de şunları ekleyeyim, ne olur yardımcı olun.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-18 085652.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran görüntüsü 2024-08-18 093621.png
    4,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran görüntüsü 2024-08-18 093441.png
    27,2 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:

Bildiğim kadarıyla diski bölüp fotoğrafları böldüğün kısma aktarıp Windows'un olduğu bölüme format atabilirsin.

Rufus ile klasik temiz kurulum yapabilirsin, diskten yeni bölüm açıp fotoğrafları oraya atarsan, ana bölüme format atıp Windows kurabilirsin diye biliyordum.
Hocam nasıl temiz kurulum yapabilirm internette düzgün cevap bulamadım

Hocam nasıl temiz kurulum yapabilirm internette düzgün cevap bulamadım.

Hocam disk yönetimine gir, SSD'den yeni birim oluştur. Fotoğraflarını oraya at. Sonrası Rufus'la format atmanın aynısı. Forumda ve YouTube'da Rufus ile format USB'si hazırlama rehberleri var. Format atmadan önce söyleyin.

Hocam flash bellek sipariş ettim onlar gelsin atacağım da bilgisayara format atınca sistemin çökme ihtimali var mı acaba?

Hocam bir de windows dosyasının ismi Windows.iso başka yerlerde yanında 22H2 filan var bende yok da bu gerçektir değil mi?

Hocam bir de DVD sürücüsü oluşmuş ben dvd ile yapmayacağım acaba yanlış mı yüklemişim?

Son düzenleme:
Hocam bir de DVD sürücüsü oluşmuş ben dvd ile yapmayacağım acaba yanlış mı yüklemişim?
O dosyayı rufus ile USB belleğe yazdırman lazım. O usb sıfırlanacak bu arada haberin olsun.

O dosyayı rufus ile USB belleğe yazdırman lazım. O usb sıfırlanacak bu arada haberin olsun.
Yok DVD sürücüsü oluşturulmuş da ondan soruyorum Rufus'u ve Windows İso'yu yükledim Usb belleğim gelince kuracağım.

Peki o USB'yi format attıktan sonra kullanabilir miyim?

Evet ama gene biçimlendirmen lazım kullanabilmen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…