Windows 10 KMSpico nasıl silinir?

Gölge Hayalet

Hectopat
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Adata SU630 480GB 520MB-450MB/s SATA3 SSD Disk
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500 MPK AM43.60GHZ 16MB Fanlı İşlemc
Arkadaşlar 3 sene önce CMD ile Windows etkinleştirdim, sanırım oda KMSpico oluyor. Şu an "Windows etkinleştir" yazısı bir geliyor bir gidiyor kendi kendine. Ayrıca yazı garip bir hal alıyor. Görseli koyuyorum. Flash bellek aldım, format atacağım bilgisayara ve Windows 11 yüklemiş olacağım. Bu KMSpico cihazdan gitmiş olur mu? Başka bir şey yapmama gerek var mı? Bir de Windows'u en ucuz nasıl etkinleştirebilirim?

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    20,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20240723_204217.jpg
    IMG_20240723_204217.jpg
    366,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 3 sene önce CMD ile Windows etkinleştirdim, sanırım oda KMSpico oluyor. Şu an "Windows etkinleştir" yazısı bir geliyor bir gidiyor kendi kendine. Ayrıca yazı garip bir hal alıyor. Görseli koyuyorum. Flash bellek aldım, format atacağım bilgisayara ve Windows 11 yüklemiş olacağım. Bu KMSpico cihazdan gitmiş olur mu? Başka bir şey yapmama gerek var mı? Bir de Windows'u en ucuz nasıl etkinleştirebilirim?

Temiz kurulum ile KMSpico siliniyor.
Windows 11 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans bakabilirsiniz :)

Temiz kurulum ile KMSpico siliniyor.
Windows 11 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans bakabilirsiniz :)
Bir arkadaş "OEM yerine Retail daha iyi olur Microsoft hesabına entegre okur anakart değiştirseniz bile aktifleşir Windows'a otomatik." şöyle dedi de ben pek anlayamadım sizde OEM atmışsınız farkı nedir?

Başka anakart ile kullanamıyorsunuz OEM Key'leri, onu anlatmaya çalışmış.

Retail'in daha iyi olacağı konusunda haklı daha sonra anakart değiştirme düşünceniz varsa.

Başka anakart ile kullanamıyorsunuz OEM Key'leri, onu anlatmaya çalışmış.

Retail'in daha iyi olacağı konusunda haklı daha sonra anakart değiştirme düşünceniz varsa.

Yani bunu söyleme amacının KMSpico ile alakası yok değil mi? OEM alırsam sadece bu anakartta kullanabileceğim, Retail alırsam farklı anakartlar ile de kullanbilirim. Doğru mu anladım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı