Windows 10 "Kod 43" hatası

Emrekyrl

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Kod 43 hatası alıyorum. BIOS’u güncelledim, DDU ile sildim geri yükledim, format attım tekrardan aynı hatayı aldım, Windows 10 enterprice orginal kullanıyorum. Herhangi bir çözümü olan var mı? Bu arada ekran kartı driverını indirirken ekran gidiyor sonra bilgisayar 2 kere restart atıp onarıma geçiyor.

Merhabalar. Kod 43 hatası alıyorum. BIOS’u güncelledim, DDU ile sildim geri yükledim, format attım tekrardan aynı hatayı aldım, Windows 10 enterprice orginal kullanıyorum. Herhangi bir çözümü olan var mı? Bu arada ekran kartı driverını indirirken ekran gidiyor sonra bilgisayar 2 kere restart atıp onarıma geçiyor.

Aynı sorunu 3 sene önce laptopumda yaşamışdım kesin çözümü olan bir şey değil Ben ilk başda yazılımsal sanıp defalarca driver silip yükledim, format attım, Windows sürümümü değiştirdim vs fakat fayda etmedi bende donanımsal olduğu kanaatına varıp kendimce ekran kartına ısıtma yaparak pinlerin kaynamasını denedim oda olmayınca anakartı sökdüm vs en son PC kullanılamaz hale geldi bende bu vesileyle Şu anki sistemimi topladım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı