2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 13 Mayıs 2021 #21 Taha Batur Uysal dedi: RAM'in yarısını harcıyor yediği RAM'ler haram olsun. Genişletmek için tıkla... Boşta yediği max. RAM miktarı. LTSB sürüm bu arada. Taha Batur Uysal dedi: Çok gereksiz Update'ler geliyor. Genişletmek için tıkla... Performans iyileştirmeleri, güvenlik yamaları, hotfix gibi. Taha Batur Uysal dedi: Ayrıca çöküyor. Genişletmek için tıkla... Çöktüğünü hiç yaşamadım LTSB sürümde . Ki normal olan sürümde de yaşamadım. Yanlış bilgi vermeyi bırak artık. @Taha Batur Uysal
Taha Batur Uysal dedi: RAM'in yarısını harcıyor yediği RAM'ler haram olsun. Genişletmek için tıkla... Boşta yediği max. RAM miktarı. LTSB sürüm bu arada. Taha Batur Uysal dedi: Çok gereksiz Update'ler geliyor. Genişletmek için tıkla... Performans iyileştirmeleri, güvenlik yamaları, hotfix gibi. Taha Batur Uysal dedi: Ayrıca çöküyor. Genişletmek için tıkla... Çöktüğünü hiç yaşamadım LTSB sürümde . Ki normal olan sürümde de yaşamadım. Yanlış bilgi vermeyi bırak artık. @Taha Batur Uysal