CansinM Hectopat Katılım 28 Ekim 2017 Mesajlar 28 27 Kasım 2018 #1 Böyle bir hata alıyorum. Ne başlata basabiliyorum ne de yenile yapamıyorum sadece görev yöneticisini açabiliyorum yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2018
Böyle bir hata alıyorum. Ne başlata basabiliyorum ne de yenile yapamıyorum sadece görev yöneticisini açabiliyorum yardım eder misiniz?
oktaycavus Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 290 27 Kasım 2018 #2 Windows+R yaptıktan sonra explorer.exe yazmayı dener misin? Olmaz ise masaüstün System32'den silinmiştir.
Windows+R yaptıktan sonra explorer.exe yazmayı dener misin? Olmaz ise masaüstün System32'den silinmiştir.
A ahmet çevik Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 452 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2018 #3 CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komudu yazın:sfc/scannow yazdıktan sonra herhangi hata bir şey verirse buradan belirtin.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komudu yazın:sfc/scannow yazdıktan sonra herhangi hata bir şey verirse buradan belirtin.
CansinM Hectopat Katılım 28 Ekim 2017 Mesajlar 28 27 Kasım 2018 #4 oktaycavus dedi: Windows+R yaptıktan sonra explorer.exe yazmayı dener misin? Olmaz ise masaüstün System32'den silinmiştir. Genişletmek için tıkla... Evet silindi büyük ihtimal ben az önce explorer.exe yi görev yöneticisinden silip yeni görev oluştura tıkladım orada birşey yazıyordu ona tik attım şimdi böyle bişey oldu. Çözülmedi yine .
oktaycavus dedi: Windows+R yaptıktan sonra explorer.exe yazmayı dener misin? Olmaz ise masaüstün System32'den silinmiştir. Genişletmek için tıkla... Evet silindi büyük ihtimal ben az önce explorer.exe yi görev yöneticisinden silip yeni görev oluştura tıkladım orada birşey yazıyordu ona tik attım şimdi böyle bişey oldu. Çözülmedi yine .
CansinM Hectopat Katılım 28 Ekim 2017 Mesajlar 28 27 Kasım 2018 #5 ahmet çevik dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komudu yazın:sfc/scannow yazdıktan sonra herhangi hata bir şey verirse buradan belirtin. Genişletmek için tıkla... Sadece çalıştırdan açabiliyorum olurmu yinede ?
ahmet çevik dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komudu yazın:sfc/scannow yazdıktan sonra herhangi hata bir şey verirse buradan belirtin. Genişletmek için tıkla... Sadece çalıştırdan açabiliyorum olurmu yinede ?
A ahmet çevik Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 452 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2018 #6 Olur.Bu taramayı yapın dememdeki sebep şu eksik windows dosyaları var mı yok mu diye tarayıp düzeltmek.
Olur.Bu taramayı yapın dememdeki sebep şu eksik windows dosyaları var mı yok mu diye tarayıp düzeltmek.