Windows 10 "konum uygulama tarafından kullanılıyor" sorunu

KadirU125

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 1-2 tane lisansız program yüklü. Dün akşam Chrome'da gezinirken sağ alt köşede konumunuz uygulama tarafından kullanılıyor diye bir şey çıktı. Ben de hemen konumu kapattım. Sormak istedigim sey acaba lisansız programın konumuma erişmesi mi? Bu arada antivirüs programım da tam korumada değildi.
Neden olabilir bu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tam koruma sağlayan virüs programını kullanmanızı tavsiye ederim. Onun haricinde konum ile alakalı işiniz yoksa windows ayarlarından konum özelliğini tamamen devre dışı bırakabilirsiniz.

Öncelikle tam koruma sağlayan virüs programını kullanmanızı tavsiye ederim. Onun haricinde konum ile alakalı işiniz yoksa windows ayarlarından konum özelliğini tamamen devre dışı bırakabilirsiniz.
Cevabınız için teşekkürler fakat ben lisanssız programın konumuma erişmesi durumu olduğu hakkında bilgi edinmek istiyordum.

Cevabınız için teşekkürler fakat ben lisanssız programın konumuma erişmesi durumu olduğu hakkında bilgi edinmek istiyordum.

Hangi program? Büyük ihtimalle marketing amaçları içindir, endişelenecek bir şey yok. Bir kere kapattıysan da artık hiçbir program veya sistem dosyası konumuna erişemez.

Hangi program? Büyük ihtimalle marketing amaçları içindir, endişelenecek bir şey yok. Bir kere kapattıysan da artık hiçbir program veya sistem dosyası konumuna erişemez.
Teşekkürler
Cevabınız için.Kullandığım programlar photoshop autocad gibi programlar.Onları da ilerde tam olarak öğrenme amaçlı kullanıyorum şu an ticari bir amaç yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı