6 682224 Picopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 378 15 Temmuz 2023 #11 ulman dedi: Gerekli mi bir de yaptıktan sonra şifrelerimi falan değiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Eğer çok önemli hesaplarınız varsa değiştirebilirsiniz fakat ben de bu zamana kadar KMS kullanıyordum ve hesaplarımın hiçbirine bir şey olmadı. Bir şey olmaz ancak siz yine de istiyorsanız değişin.
ulman dedi: Gerekli mi bir de yaptıktan sonra şifrelerimi falan değiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Eğer çok önemli hesaplarınız varsa değiştirebilirsiniz fakat ben de bu zamana kadar KMS kullanıyordum ve hesaplarımın hiçbirine bir şey olmadı. Bir şey olmaz ancak siz yine de istiyorsanız değişin.
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2023 #12 ulman dedi: Gerekli mi bir de yaptıktan sonra şifrelerimi falan değiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam slmgr /xpr ile etkinleştirmiş olamazsınız slmgr /xpr komudu Windows'un orijinal mi orijinal değil mi onu söyler.
ulman dedi: Gerekli mi bir de yaptıktan sonra şifrelerimi falan değiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam slmgr /xpr ile etkinleştirmiş olamazsınız slmgr /xpr komudu Windows'un orijinal mi orijinal değil mi onu söyler.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 15 Temmuz 2023 #13 slmgr /upk kaldiriyoir diye biliyorum.