Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2018 #11 Şahsen ben düşük boyutlu oyunları korsan alıyorum, parasını hak ediyor ise Steam üzerinden satın alıyorum. Hak etmiyor ise siliyorum.
Şahsen ben düşük boyutlu oyunları korsan alıyorum, parasını hak ediyor ise Steam üzerinden satın alıyorum. Hak etmiyor ise siliyorum.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Ekim 2018 #12 byTengan dedi: Şahsen ben düşük boyutlu oyunları korsan alıyorum, parasını hak ediyor ise Steam üzerinden satın alıyorum. Hak etmiyor ise siliyorum. Genişletmek için tıkla... Mükemmel mantık. Helal et sistemi.
byTengan dedi: Şahsen ben düşük boyutlu oyunları korsan alıyorum, parasını hak ediyor ise Steam üzerinden satın alıyorum. Hak etmiyor ise siliyorum. Genişletmek için tıkla... Mükemmel mantık. Helal et sistemi.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2018 #13 Ruolus dedi: Mükemmel mantık. Helal et sistemi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle 2004'den kalan oyunları alırken bizden diyorlar.
Ruolus dedi: Mükemmel mantık. Helal et sistemi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle 2004'den kalan oyunları alırken bizden diyorlar.
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 14 Ekim 2018 #14 byTengan dedi: Şahsen ben düşük boyutlu oyunları korsan alıyorum, parasını hak ediyor ise Steam üzerinden satın alıyorum. Hak etmiyor ise siliyorum. Genişletmek için tıkla... O denediğiniz oyunların tek suçu düşük boyutlu olmaları mı?
byTengan dedi: Şahsen ben düşük boyutlu oyunları korsan alıyorum, parasını hak ediyor ise Steam üzerinden satın alıyorum. Hak etmiyor ise siliyorum. Genişletmek için tıkla... O denediğiniz oyunların tek suçu düşük boyutlu olmaları mı?
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2018 #15 $eyhan Kökcü dedi: O denediğiniz oyunların tek suçu düşük boyutlu olmaları mı? Genişletmek için tıkla... İnternetimin yavaş olması.
$eyhan Kökcü dedi: O denediğiniz oyunların tek suçu düşük boyutlu olmaları mı? Genişletmek için tıkla... İnternetimin yavaş olması.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Ekim 2018 #16 byTengan dedi: İnternetimin yavaş olması. Genişletmek için tıkla... ?
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2018 #17 Ruolus dedi: ? Genişletmek için tıkla... TTNET my friend.
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 14 Ekim 2018 #18 byTengan dedi: İnternetimin yavaş olması. Genişletmek için tıkla... Sence bu geçerli bir bahane mi? Sadece senin internetin yavaş değil birçok kişinin interneti yavaş.
byTengan dedi: İnternetimin yavaş olması. Genişletmek için tıkla... Sence bu geçerli bir bahane mi? Sadece senin internetin yavaş değil birçok kişinin interneti yavaş.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Ekim 2018 #19 Yağ gibi çalıştırır. Sıkıntı olmaz.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2018 #20 $eyhan Kökcü dedi: Sence bu geçerli bir bahane mi? Sadece senin internetin yavaş değil birçok kişinin interneti yavaş. Eki Görüntüle 337328 Genişletmek için tıkla... Biraz daha hızlı olsa Far Cry 5 denerdim de maalesef. Olan düşük boyutlulara oldu $eyhan Kökcü dedi: Sence bu geçerli bir bahane mi? Sadece senin internetin yavaş değil birçok kişinin interneti yavaş. Eki Görüntüle 337328 Genişletmek için tıkla... Aslında, fena değilmiş.
$eyhan Kökcü dedi: Sence bu geçerli bir bahane mi? Sadece senin internetin yavaş değil birçok kişinin interneti yavaş. Eki Görüntüle 337328 Genişletmek için tıkla... Biraz daha hızlı olsa Far Cry 5 denerdim de maalesef. Olan düşük boyutlulara oldu $eyhan Kökcü dedi: Sence bu geçerli bir bahane mi? Sadece senin internetin yavaş değil birçok kişinin interneti yavaş. Eki Görüntüle 337328 Genişletmek için tıkla... Aslında, fena değilmiş.