Windows 10 korsan oyunlar çalıştırır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsana destek vermiyoruz. Soruna gelmiş olursak çalıştırır. Fakat korsanların hepsi emek hırsızı. Oyuna para veremiyorsan oynamamalısın bu kadar basit.

Maalesef bazı insanlar bunu anlamak istemiyor.
Bilgisayarımda 1 adet bile korsan oyun yok. Demo arıyorum denemek için, bulamayınca bu şekilde deniyorum. Steamdan fazla oyun almıyorum, biliyorum iade şansı var. Ama uzun bir bekleme süresi var. Buna emek hırsızlığı denemez. Demo yapmazsan demo gibi oynarlar.

Mantığınıza hayran kaldım her aldığınız ürünün demosu vardır umarım. İlerleyen hayatınızda bol "demolu" şanslar.

Hayatınızda ki tabir-i caiz ''boktan'' oyunlara 20-70 Dolar ödemeli yolunuzda başarılar. Ha bu arada oyun güzelse kalsın

Herkesin oyun zevki ve oyundan zevk alma şekli farklıdır. Hiçbir oyuncunun beğenmediği, yerden yere vurduğu bir oyun beni eğlendirebilir. Yada benim nefret ettiğim oyunları başkaları sevebilir. Bu kişiden kişiye değişir. 60 dolar AAA oyunlar için gayet normal bir fiyat. Oyunun 300-400 TL olması yapımcının değil ekonominin sorunudur. Ve sebebi ne olursa olsun korsan oynamanın savunacak bir yanı yok. Olamazda.

Hadi korsan kullanmadım hayatımda diyemem. Korsan oyun ya da yazılım bir şekilde indirdim ve denedim. Fakat her zaman emekle uğraşılmış yazılım ve oyunları satın almayı çalıştım ki çoğunu aldım. Direk oyun yapımcısını ya da yazılımı yapanı suçlaman çok yanlış bir düşünce.

''Denemek için aldım'' demek ne demek ? TDK bize söylemeden neler değiştirdi ? Anlayın şu kelimeleri artık, yorum yapmak için yorum yapmayın. Korsanı demo olarak kullanmak ne demek ise cevap da o dur.

Ne demiş Hz. Mevlana "Bir delil ile 40 alimi yendim. Ama 40 delil ile bir cahili yenemedim!" Ben ne dersem diyeyim siz düşüncenizi değiştirmeyeceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmişte korsan olarak kullandığım oyunların çoğunu aldım. Almadıklarımın bir kısmı internet üzerinden satışı yapılmayan oyunlar. Param var fakat bir oyuna bu kadar fazla para vermek benim gözümde sadece israftır. Bu oyunların çoğu boş olduğunuz bir gün aralıksız oynasanız bitirebileceğiniz türden oyunlar. Ekonomi sıkıntılı bir durumdayken oyunlara bu kadar para vermenin bir manası olduğunu düşünmüyorum. Ekonomi sıkıntıda diye de oyun oynamayacak halimiz yok. TL değer kazanınca parası varsa alır. Uzun zamandır crack oyun oynamıyorum fakat oynamak isteyene de bir şey demem. İster oynar ister oynamaz bana ne, size ne? Bizim en fazla diyebileceğimiz korsan kullanma demek olur. "KULLANMAYACAKSIN" diyemezsin.

Valla ben bal gibi istediğim oyunu korsan olarak indiriyorum, şu zamana kadar da hiç para vermedim. Dediğin gibi herkes istediğini yapar, zaten suç işlemiş olursan kanunlara göre cezalandırılsın bu kadar basit

Ben diyemem ama yasalar diyebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…