A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 21 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar Başlat menüsüne tıkladığımda bu hatayı veriyor. Lütfen yardım edin format atmak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2015
Arkadaşlar Başlat menüsüne tıkladığımda bu hatayı veriyor. Lütfen yardım edin format atmak istemiyorum.
B Banpat Ziyaretçi 21 Eylül 2015 #2 Yönetici komut sistemine şu kodu yazıp bekleyin. %100 olunca ekran görüntüsü atın. sfc /scannow
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 21 Eylül 2015 #3 Silinen üye dedi: Yönetici komut sistemine şu kodu yazıp bekleyin. %100 olunca ekran görüntüsü atın. sfc /scannow Genişletmek için tıkla... Fotoğraf. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2015
Silinen üye dedi: Yönetici komut sistemine şu kodu yazıp bekleyin. %100 olunca ekran görüntüsü atın. sfc /scannow Genişletmek için tıkla... Fotoğraf.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2015 #5 Bu komutları sırasıyla çalıştırın. Düzeltilmezse geri dönüş yapın. Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /restorehealth sfc /scannow
Bu komutları sırasıyla çalıştırın. Düzeltilmezse geri dönüş yapın. Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /restorehealth sfc /scannow
Caner58 Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2016 #6 Your computer is out of date Hatası (mavi ekran) çözümü nedir yardımcı olurmusunuz
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 18 Ocak 2016 #7 Caner58 dedi: Your computer is out of date Hatası (mavi ekran) çözümü nedir yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Öncelikle daha iyi cevaplar almak için kendi konunu oluştur.
Caner58 dedi: Your computer is out of date Hatası (mavi ekran) çözümü nedir yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Öncelikle daha iyi cevaplar almak için kendi konunu oluştur.