syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.644 Çözümler 2 Yer Ankara 15 Ocak 2021 #1 Herkese merhaba. Elde bir laptop eski bir laptop var. Modeli: Sony Vaio. SSD taktım ama Windows 10 kurarken SSD görünmüyor, nasıl sorunu çözebilirim?
Herkese merhaba. Elde bir laptop eski bir laptop var. Modeli: Sony Vaio. SSD taktım ama Windows 10 kurarken SSD görünmüyor, nasıl sorunu çözebilirim?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 15 Ocak 2021 #3 Hocam SSD'yi takar takmaz hemen kurulum yapamazsınız, eğer başka bilgisayardan yapabilirseniz SSD'yi bağlayıp "Disk Yönetimi"den yeni birim oluşturun.
Hocam SSD'yi takar takmaz hemen kurulum yapamazsınız, eğer başka bilgisayardan yapabilirseniz SSD'yi bağlayıp "Disk Yönetimi"den yeni birim oluşturun.
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.644 Çözümler 2 Yer Ankara 15 Ocak 2021 #4 River P. dedi: Hocam sisteminiz UEFI mi? Genişletmek için tıkla... Hocam değil sanırım eski bir laptop. Kokona Shiki dedi: Hocam SSD'yi takar takmaz hemen kurulum yapamazsınız, eğer başka bilgisayardan yapabilirseniz SSD'yi bağlayıp "disk yönetimi"den yeni birim oluşturun. Genişletmek için tıkla... Elimde bir laptop daha var ona takip yeni birim oluşturan olur mu?
River P. dedi: Hocam sisteminiz UEFI mi? Genişletmek için tıkla... Hocam değil sanırım eski bir laptop. Kokona Shiki dedi: Hocam SSD'yi takar takmaz hemen kurulum yapamazsınız, eğer başka bilgisayardan yapabilirseniz SSD'yi bağlayıp "disk yönetimi"den yeni birim oluşturun. Genişletmek için tıkla... Elimde bir laptop daha var ona takip yeni birim oluşturan olur mu?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 15 Ocak 2021 #5 Kokona Shiki dedi: Hocam SSD'yi takar takmaz hemen kurulum yapamazsınız, eğer başka bilgisayardan yapabilirseniz SSD'yi bağlayıp "Disk Yönetimi"den yeni birim oluşturun. Genişletmek için tıkla... SSD'yi takar takmaz kurulum yapılabiliyor daha dün yaptım. SSD'yi BIOS'ta görebiliyor musun hocam?
Kokona Shiki dedi: Hocam SSD'yi takar takmaz hemen kurulum yapamazsınız, eğer başka bilgisayardan yapabilirseniz SSD'yi bağlayıp "Disk Yönetimi"den yeni birim oluşturun. Genişletmek için tıkla... SSD'yi takar takmaz kurulum yapılabiliyor daha dün yaptım. SSD'yi BIOS'ta görebiliyor musun hocam?
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.644 Çözümler 2 Yer Ankara 15 Ocak 2021 #6 LazJedi dedi: SSD'yi takar takmaz kurulum yapılabiliyor daha dün yaptım. SSD'yi BIOS'ta görebiliyor musun hocam? Genişletmek için tıkla... Görünüyor sanırım. Dosya Ekleri IMG_20210115_162019.jpg 68 KB · Görüntüleme: 36
LazJedi dedi: SSD'yi takar takmaz kurulum yapılabiliyor daha dün yaptım. SSD'yi BIOS'ta görebiliyor musun hocam? Genişletmek için tıkla... Görünüyor sanırım.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 15 Ocak 2021 #7 syichlee dedi: Görünüyor sanırım. Genişletmek için tıkla... SSD markası nedir? Listede SSD görünmüyor 1. sıradakine basıp SSD'yi seçmelisin.
syichlee dedi: Görünüyor sanırım. Genişletmek için tıkla... SSD markası nedir? Listede SSD görünmüyor 1. sıradakine basıp SSD'yi seçmelisin.
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.644 Çözümler 2 Yer Ankara 15 Ocak 2021 #8 LazJedi dedi: SSD markası nedir? Listede SSD görünmüyor 1. sıradakine basıp SSD'yi seçmelisin. Genişletmek için tıkla... SanDisk SSD Ultra. Markası SSD nin
LazJedi dedi: SSD markası nedir? Listede SSD görünmüyor 1. sıradakine basıp SSD'yi seçmelisin. Genişletmek için tıkla... SanDisk SSD Ultra. Markası SSD nin