ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #1 Yukarıdaki gibi kulaklık takılı olduğu halde hoparlör olarak gözüküyor bunu nasıl kulaklık yapabilirim?
Yukarıdaki gibi kulaklık takılı olduğu halde hoparlör olarak gözüküyor bunu nasıl kulaklık yapabilirim?
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 4 Ağustos 2021 #2 Kulaklık aynı zamanda hoparlördür.
ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #3 156318 dedi: Kulaklık aynı zamanda hoparlördür. Genişletmek için tıkla... Bazı insanlarda kulaklık olarak ayrı görünüyor.
156318 dedi: Kulaklık aynı zamanda hoparlördür. Genişletmek için tıkla... Bazı insanlarda kulaklık olarak ayrı görünüyor.
K kreatomons Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2021 #4 ipx dedi: Bazı insanlarda kulaklık olarak ayrı görünüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp ses ayarlarına, oradan da kontrol panelinden kulaklık fotoğrafıyla değiştirebilirsiniz.
ipx dedi: Bazı insanlarda kulaklık olarak ayrı görünüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp ses ayarlarına, oradan da kontrol panelinden kulaklık fotoğrafıyla değiştirebilirsiniz.
ahmetenes04 Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 136 Makaleler 1 Yer Seyhan/Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #5 ipx dedi: Eki Görüntüle 1127905 Yukarıdaki gibi kulaklık takılı olduğu halde hoparlör olarak gözüküyor bunu nasıl kulaklık yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hoparlör olarak görünmesi kulaklıkta bir şey etkilemez.
ipx dedi: Eki Görüntüle 1127905 Yukarıdaki gibi kulaklık takılı olduğu halde hoparlör olarak gözüküyor bunu nasıl kulaklık yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hoparlör olarak görünmesi kulaklıkta bir şey etkilemez.
ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #6 ahmetenes04 dedi: Hoparlör olarak görünmesi kulaklıkta bir şey etkilemez. Genişletmek için tıkla... Ben bazenleri hoparlöre geçmek zorunda kalıyorum öyle oluncada kulaklığı çıkarıyorum jak girişleri zarar görmemesi için ikisinide ayrı ayrı nasıl kullanacağım ?
ahmetenes04 dedi: Hoparlör olarak görünmesi kulaklıkta bir şey etkilemez. Genişletmek için tıkla... Ben bazenleri hoparlöre geçmek zorunda kalıyorum öyle oluncada kulaklığı çıkarıyorum jak girişleri zarar görmemesi için ikisinide ayrı ayrı nasıl kullanacağım ?