Windows 10 kulaklığı hoparlör olarak görüyor

IsBestOnLy

Centipat
Merhaba HyperX Cloud Alpha kulaklık kullanıyorum. Stereo olarak realtekin aşağıdaki attığım en son sürüm driver kullanıyorum fakat audio yöneticisinden kulaklık seçmeme rağmen sağ altta kulaklık olarak görüyor. Normalde ön panele taksamda arka panele taksamda hoparlör görüyor. Ben arka panelde kullanıyorum, parazit falan daha az oluyor bir türlü çözemedim ve bu yüzdende CS:GO'da sesler karışıyor. Hoparlör olarak gördüğü için her yerden ses alıyor ve boğuk olarak görüyor. Uzaktaki adam yakın falan oluyor. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Jak olarak takıyorsanız hoparlör görünmesi normal. Kulaklığı taktığınızda Realtek ayarları kulaklığa göre değişiyorsa hiçbir sorun yok demektir.

Oyun ayarlarından sesi kulaklık moduna almayı deneyin.
Jak olarak takıyorum fakat şu alttaki tiki seçersem ozaman sağ altta kulaklık olarak gösteriyor ben audio yöneticisinden arka panele taktığımda kulaklık olarak seçiyorum oyunda ise stereo kulaklık hoparlör olarak ayarlı ama genede sesler çok karışıyor bir türlü çözemedim kulaklıktamı sıkıntı var anlamadım bayadır da 6 7 aydır kullanıyorum yeni oldu formattan sonra.

Dosya Ekleri

• 1212.PNG
    1212.PNG
    22,6 KB · Görüntüleme: 315
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı