G Gofretto Centipat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #1 Yeni format attım Microsoft hesap ile giriş yaptım ve kullanıcı hesabımı Microsoft hesabım olarak gözteriyor nasıl düzelteceğiz?
Yeni format attım Microsoft hesap ile giriş yaptım ve kullanıcı hesabımı Microsoft hesabım olarak gözteriyor nasıl düzelteceğiz?
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #2 Windows 10 Microsoft hesabı kaldırma yazın internete. Şuan imkanım olmadığı için görselleri veremiyorum.
Windows 10 Microsoft hesabı kaldırma yazın internete. Şuan imkanım olmadığı için görselleri veremiyorum.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Ağustos 2020 #3 Yusuf Can dedi: Windows 10 Microsoft hesabı kaldırma yazın internete. Şuan imkanım olmadığı için görselleri veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabı kaldırmak ismi etkilemez.
Yusuf Can dedi: Windows 10 Microsoft hesabı kaldırma yazın internete. Şuan imkanım olmadığı için görselleri veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabı kaldırmak ismi etkilemez.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 21 Ağustos 2020 #4 C'de ki kullanıcılar bölümündeki isimse o değişmiyor. Çok araştırmıştım ama bulamadım. Varsa böyle bir şey bulursan buraya da yaz.
C'de ki kullanıcılar bölümündeki isimse o değişmiyor. Çok araştırmıştım ama bulamadım. Varsa böyle bir şey bulursan buraya da yaz.