Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Temmuz 2022 #1 Microsoft hesabına bağlı C:\users\ altındaki kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Sorun yaşamadan nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Microsoft hesabına bağlı C:\users\ altındaki kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Sorun yaşamadan nasıl yapabilirim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.971 Çözümler 246 1 Temmuz 2022 #2 Boranity dedi: Microsoft hesabına bağlı C:\users\ altındaki kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Sorun yaşamadan nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası kullanıcı hesapları hesap adını değiştire tıklayın değiştirin.
Boranity dedi: Microsoft hesabına bağlı C:\users\ altındaki kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Sorun yaşamadan nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası kullanıcı hesapları hesap adını değiştire tıklayın değiştirin.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Temmuz 2022 #3 ReloadingData dedi: Denetim Masası kullanıcı hesapları hesap adını değiştire tıklayın değiştirin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok bakmıştım ona.
ReloadingData dedi: Denetim Masası kullanıcı hesapları hesap adını değiştire tıklayın değiştirin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok bakmıştım ona.
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 767 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.971 Çözümler 246 1 Temmuz 2022 #5 Boranity dedi: Öyle bir seçenek yok bakmıştım ona. Genişletmek için tıkla... Hesap türünü değiştire tıklayın hocam. Sonra hesaplar çıkacak o hesaba tıklayın seçenekler çıkacak adını değiştirin diye.
Boranity dedi: Öyle bir seçenek yok bakmıştım ona. Genişletmek için tıkla... Hesap türünü değiştire tıklayın hocam. Sonra hesaplar çıkacak o hesaba tıklayın seçenekler çıkacak adını değiştirin diye.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Temmuz 2022 #6 ReloadingData dedi: Hesap türünü değiştire tıklayın hocam. Sonra hesaplar çıkacak o hesaba tıklayın seçenekler çıkacak adını değiştirin diye. Genişletmek için tıkla... yok hocam.
ReloadingData dedi: Hesap türünü değiştire tıklayın hocam. Sonra hesaplar çıkacak o hesaba tıklayın seçenekler çıkacak adını değiştirin diye. Genişletmek için tıkla... yok hocam.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.971 Çözümler 246 1 Temmuz 2022 #7 Boranity dedi: Eki Görüntüle 1437677 yok hocam. Genişletmek için tıkla... Başka bir hesabı yönetine bas sonra kullanıcı çıkacak ona tıkla orada hesap adını değiştir yazcak.
Boranity dedi: Eki Görüntüle 1437677 yok hocam. Genişletmek için tıkla... Başka bir hesabı yönetine bas sonra kullanıcı çıkacak ona tıkla orada hesap adını değiştir yazcak.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Temmuz 2022 #8 ReloadingData dedi: Başka bir hesabı yönetine bas sonra kullanıcı çıkacak ona tıkla orada hesap adını değiştir yazcak. Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcı ekle var bir tek.
ReloadingData dedi: Başka bir hesabı yönetine bas sonra kullanıcı çıkacak ona tıkla orada hesap adını değiştir yazcak. Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcı ekle var bir tek.