B Bthaa Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 82 Yer Windows 11 28 Nisan 2021 #1 Windows 10 kullanıcı dosyalarında insan resmi yok.
Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2021 #2 İnsan resmi yok ne demek? Konuyu biraz açar mısınız? Ne demek istediğinizi anlayamadım.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #3 Daha açık bir şekilde sorar mısınız soruyu? Hiçbir şey anlaşılmıyor dediğinizden.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.199 Makaleler 3 Çözümler 13 28 Nisan 2021 #4 Bunu bende merak ediyorum. Bende de dün oldu fakat düzeldi sonra.
S sevkoo Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 28 Nisan 2021 #5 Rivadex dedi: Daha açık bir şekilde sorar mısınız soruyu? Hiçbir şey anlaşılmıyor dediğinizden. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla hani kullanıcı dosyalarında bir insan resmi oluyorya o niye yok diyor.
Rivadex dedi: Daha açık bir şekilde sorar mısınız soruyu? Hiçbir şey anlaşılmıyor dediğinizden. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla hani kullanıcı dosyalarında bir insan resmi oluyorya o niye yok diyor.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #6 Raxana dedi: İnsan resmi yok ne demek? Konuyu biraz açar mısınız? Ne demek istediğinizi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Rivadex dedi: Daha açık bir şekilde sorar mısınız soruyu? Hiçbir şey anlaşılmıyor dediğinizden. Genişletmek için tıkla... Sanırım bu yok demiş;
Raxana dedi: İnsan resmi yok ne demek? Konuyu biraz açar mısınız? Ne demek istediğinizi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Rivadex dedi: Daha açık bir şekilde sorar mısınız soruyu? Hiçbir şey anlaşılmıyor dediğinizden. Genişletmek için tıkla... Sanırım bu yok demiş;
Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2021 #7 Bthaa dedi: Windows 10 kullanıcı dosyalarında insan resmi yok. Eki Görüntüle 995935 Genişletmek için tıkla... Sanırım demek istediğiniz budur. Bir şunu yapmayı dener misiniz ?
Bthaa dedi: Windows 10 kullanıcı dosyalarında insan resmi yok. Eki Görüntüle 995935 Genişletmek için tıkla... Sanırım demek istediğiniz budur. Bir şunu yapmayı dener misiniz ?
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 28 Nisan 2021 #8 HaWlI KuLlANIcI dedi: Sanırım bu yok demiş; Eki Görüntüle 996020 Genişletmek için tıkla... Eğer kastınız buysa simgesini değiştirebilirsiniz.
HaWlI KuLlANIcI dedi: Sanırım bu yok demiş; Eki Görüntüle 996020 Genişletmek için tıkla... Eğer kastınız buysa simgesini değiştirebilirsiniz.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.199 Makaleler 3 Çözümler 13 28 Nisan 2021 #9 cilgincocuk34 dedi: Eğer kastınız buysa simgesini değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Simgeden kastınız nedir? Kullanıcı resmi dışında bir simge mi?
cilgincocuk34 dedi: Eğer kastınız buysa simgesini değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Simgeden kastınız nedir? Kullanıcı resmi dışında bir simge mi?
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #10 Masaüstü simge ayarlarından değişiyor diye biliyorum. Windows 10'da Simge Değiştir'den değiştiriliyor. Yukarıda fotoğrafı atılmış. Oradan değiştirebilirsiniz.
Masaüstü simge ayarlarından değişiyor diye biliyorum. Windows 10'da Simge Değiştir'den değiştiriliyor. Yukarıda fotoğrafı atılmış. Oradan değiştirebilirsiniz.