Çözüldü Windows 10 kullanıcı hesabı Backup operators olarak değiştirilmiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Osmanevski

Centipat
Daha fazla  
Kardeşim tarafından Administrator kullanıcı hesabından o kullanıcı hesabının grup üyeliğini Backup operators olarak değiştirilmiş. O hesaba giremiyorum ve diğer kullanıcı hesapları da standart kullanıcı olduğu için o hesabın yetkisini de düzeltemiyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Dosyaları yedekleyip format :/

Bilgisayara nasıl format atacağımı araştırırken oradan komut istemi de çalıştırılabildiğini gördüm. Sonra bilgisayarın içindeki Administrator kullanıcısını etkinleştirip onunla da kendi hesabımı açabillir miyim diye düşündüm ama olmadı. Sonra güvenli modda denediğimde Administrator açıldı, oradan kendi hesabımı tekrar yönetici yaptım. Böyle bir sorun yaşayan olacağını sanmıyorum ama buraya yazmış olayım.
Dosyaları yedekleyip format :/

Bilgisayara nasıl format atacağımı araştırırken oradan komut istemi de çalıştırılabildiğini gördüm. Sonra bilgisayarın içindeki Administrator kullanıcısını etkinleştirip onunla da kendi hesabımı açabillir miyim diye düşündüm ama olmadı. Sonra güvenli modda denediğimde Administrator açıldı, oradan kendi hesabımı tekrar yönetici yaptım. Böyle bir sorun yaşayan olacağını sanmıyorum ama buraya yazmış olayım.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…