Windows 10 kullanıcı hesabı yok

Dagest

Decapat
Daha fazla  
Merhaba geçtiğimiz günlerde yeni bir SSD almıştım ve bilgisayarcıya götürdüm SSD'yi taktı ve Windows 10'u da kurdu. Girdiği kullanıcı adını beğenmedim değiştireyim dedim. Değiştirdim ama sonra nedense kullanıcı hesabım kayboldu. Ekle tuşuna basıyorum ama bir şey olmuyor. Çok büyük bir sorun değilmiş gibi gözüküyor ama bilgisayarın ara bölümü çalışmıyor. Hiçbir şey aratamıyorum. İnternetteki çözüm yollarını denedim ama çalışmadı hiçbiri. Ayrıca herhangi bir resmi açmaya çalışınca da "kullanıcı hesap adlarıyla güvenlik kimlikleri arasında hiçbir eşleştirme yapılamadı" hatasını alıyorum. Nedeni kullanıcı adımı değiştirdim ama klasörün adı hala eski adda duruyor diye olabilir mi acaba? Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı? Bir de kullanıcı hesabı gözükmediği için bilgisayarı kapatırsam bir daha açılmayabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    2,4 MB · Görüntüleme: 28
Bilgisayarı açtığınızda şifreyi girerek mi giriyorsunuz? CMD'yi açıp whoami yazdığında ne çıkıyor? Ve uygulamalara yönetici izni verebiliyor musnuz?

Bilgisayarı açtığınızda şifreyi girerek mi giriyorsunuz? CMD'yi açıp whoami yazdığında ne çıkıyor? Ve uygulamalara yönetici izni verebiliyor musnuz?

Hocam geç bakabildim kusura bakmayın bu gönderiyi attıktan 5 dakika sonra falan bilgisayar glitchlendi falan ben de kapattım. Yeniden açınca her şey düzelmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı