Windows 10 Kullanıcı Hesaplarını Yönetememe Sorunu

Zhckoo

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün bilgisayarıma bir şey oldu ve düzelttim ne yapıp ne edip şimdi ise Administrator diye bir kullanıcıyı kullanıyorum normalde Alperen diye bir kullanıcı olması lazım ama yok hiç bir şekilde ona geçiş yapamadım. Kullanıcı hala Bilgisayar/C:/Kullanıcılar da duruyor fakat ona bir türlü geçiş yapamıyorum ve Alperen isimli kullanıcı, Kullanıcı Hesaplarını Yönet yerinde de gözükmüyor. Nasıl o kullanıcıyı kullanıcam bilen birisi varsa yardım etsin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar @Zhckoo ,

Eğer ki kullanıcı hesapları bölümünde "Alperen" adlı kullanıcı gözüküyorsa ona tıklayın ve "Hesap türünüzü değiştirin"e tıkla. Oradan "Yönetici" statüsüne getirin. Bu sonuç vermezse bir de yine aynı yerden "Gelişmiş kullanıcı profili özelliklerini yapılandırın"a tıkla, açılan pencerede "Tür Değiştir..."e tıkla, burada 2 adet kutucuk var, bunlardan "Yerel Profil" olan işaretleniyor ise işaretle ve "Tamam"a tıkla, ardından bilgisayar'ı yeniden başlat bakalım olacak mı ?

Saygılarımla...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı