Çözüldü Windows 10 kullanıcı ismi nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ataberk AKBABA

Femtopat
1621620584130.png

Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum Windows 10 da kullanıcı adım yanlış gözüküyor galiba zamanında yanlış yazdım. İsmim ataberk ve ben bu ismi bir türlü değiştiremedim atabe olarak kaldı.

1621620648493.png

Ama bu kısımda da böyle gözüküyor ben CMD'deki gözüken ismimi nasıl düzeltebilirim?

1621620696187.png

PC açılırken doğru gözüküyor ama CMD'de falan yanlış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu yardımcı olur diye düşünüyorum.

Bu yardımcı olur diye düşünüyorum.

Çözüm
Onu sistemsel bir şekilde çözmeye çalışınca ilerleyen süreçlerde sorun yaratma olasılığı yüksek oluyor. Önerim, temiz kurulum. Formatla her şey düzelir..

Onu sistemsel bir şekilde çözmeye çalışınca ilerleyen süreçlerde sorun yaratma olasılığı yüksek oluyor. Önerim, temiz kurulum. Formatla her şey düzelir.

Kanka birkaç şey denedim her şey çok karıştı hata falan verdi. Temizinden bir format attım ama dizin adı hala atabe olarak kalmış.

1621626666117.png

Kanka birkaç şey denedim her şey çok karıştı hata falan verdi. Temizinden bir format attım ama dizin adı hala atabe olarak kalmış.

Eki Görüntüle 1034835
Format aşamasında İnternete bağlanıp kurulum yapma dostum. Yerel hesap aç. Çevrim dışı. Çünkü mail adresinin ilk harflerini kuşanıp kullanıcı adı yapıyor saygıdeğer Microsoft. Yine sıfırından format at ve istediğine kavuş :D

Format aşamasında İnternete bağlanıp kurulum yapma dostum. Yerel hesap aç. Çevrim dışı. Çünkü mail adresinin ilk harflerini kuşanıp kullanıcı adı yapıyor saygıdeğer Microsoft. Yine sıfırından format at ve istediğine kavuş :D

Evet ilk 5 haneyi alıyormuş sonradan farfkettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı