Resimde görüldüğü gibi bilgisayarımın adı Yahya-PC ama masaüstüne bir şey kaydederken yolu C:\Users\memle olarak gösteriyor. memle yerine Yahya-PC yazmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\ProfileList bu konumdan memle ismini değiştirdim fakat oturum açılamıyor hatası aldım ne yapmam gerekiyor ?
Not: memle benim hotmailin isminden oluşuyor formattan sonra kurulum yaparken microsoft hesabı istiyordu mecburen girdim. microsoft hesabına profil oluşturdu. fakat hesabı sildim isim yine değişmedi
Masaüstündeki Bu bilgisayar simgesinin üzerine sağ tıklayarak özellikler butonuna bas ve açılan pencereden gelişmiş sistem ayarları bölümüne gir ve aşağıdaki bölümleri kendine göre değiştir. Sistemi yeniden başlatarak test et.
Masaüstündeki Bu bilgisayar simgesinin üzerine sağ tıklayarak özellikler butonuna bas ve açılan pencereden gelişmiş sistem ayarları bölümüne gir ve aşağıdaki bölümleri kendine göre değiştir. Sistemi yeniden başlatarak test et.
Windows tuşu + R açılan pencereye netplwiz yazın kaldır kısmında kaldırabilirsniz özellikler kısmıdan ise isim degişikligi yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 1335221