M Marigold Ziyaretçi 12 Haziran 2018 #11 Silinen üye dedi: Kullanıcı hesabı klasörünün ismini herhangi bir yöntemle değiştiremezsiniz. Bunu yapmanın tek yolu yeni yerel kullanıcı hesabı oluşturmaktır. Regedit kayıtlarıyla oynarsanız da sorunlarla karşılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Kullanıcı hesabı klasörünün ismini herhangi bir yöntemle değiştiremezsiniz. Bunu yapmanın tek yolu yeni yerel kullanıcı hesabı oluşturmaktır. Regedit kayıtlarıyla oynarsanız da sorunlarla karşılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #12 merhaba ben yerel kullanıcı hesabı oluşturdum ama isim değişmedi yine
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 2 Aralık 2020 #13 ynsyns0 dedi: merhaba ben yerel kullanıcı hesabı oluşturdum ama isim değişmedi yine Genişletmek için tıkla... Yönetici yapmalısın yeni oluşturduğun hesabı.
ynsyns0 dedi: merhaba ben yerel kullanıcı hesabı oluşturdum ama isim değişmedi yine Genişletmek için tıkla... Yönetici yapmalısın yeni oluşturduğun hesabı.
Umudilik Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 38 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 8 Ekim 2021 #14 Renaming Your Windows 10 User Folder: Step-by-Step Guide Changing the Windows 10 user folder name is not as easy as merely changing the account name, and it has risks, but you can do it. www.lifewire.com Buyrun arkadaşlar detaylı anlatımı vardır ama bana sorarsanız bir kullanıcı daha açın ve ondan devam edin.
Renaming Your Windows 10 User Folder: Step-by-Step Guide Changing the Windows 10 user folder name is not as easy as merely changing the account name, and it has risks, but you can do it. www.lifewire.com Buyrun arkadaşlar detaylı anlatımı vardır ama bana sorarsanız bir kullanıcı daha açın ve ondan devam edin.