E EmirAr Kilopat Katılım 10 Ekim 2016 Mesajlar 12 6 Nisan 2019 #1 Benim bilgisayarıma önceden biri format atmıştı onun attığı formatta "kullanıcılar" ve "%temp%" klasörü "D" diskindeydi. Ben kendim format atınca bunlar otomatik olarak "C" diskinde oldular, ben bunları tekrar nasıl "D" diskine atabilirim?
Benim bilgisayarıma önceden biri format atmıştı onun attığı formatta "kullanıcılar" ve "%temp%" klasörü "D" diskindeydi. Ben kendim format atınca bunlar otomatik olarak "C" diskinde oldular, ben bunları tekrar nasıl "D" diskine atabilirim?
NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 6 Nisan 2019 #2 O dosyaların normal yeri zaten C diskidir. Taşımanıza gerek yok.
E EmirAr Kilopat Katılım 10 Ekim 2016 Mesajlar 12 6 Nisan 2019 #3 NooName dedi: O dosyaların normal yeri zaten C diskidir. Taşımanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama format atma durumunda oyun saveleri ve birçok belge kaybolmuyor.
NooName dedi: O dosyaların normal yeri zaten C diskidir. Taşımanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama format atma durumunda oyun saveleri ve birçok belge kaybolmuyor.
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 6 Nisan 2019 #4 Kullanıcı klasörü için; How to move Windows 10 default user folders to another drive Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Temp klasörü için; https://www.howtogeek.com/285710/how-to-move-windows-temporary-folders-to-another-drive/
Kullanıcı klasörü için; How to move Windows 10 default user folders to another drive Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Temp klasörü için; https://www.howtogeek.com/285710/how-to-move-windows-temporary-folders-to-another-drive/
E EmirAr Kilopat Katılım 10 Ekim 2016 Mesajlar 12 6 Nisan 2019 #5 166079 dedi: Kullanıcı klasörü için; How to move Windows 10 default user folders to another drive Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Temp klasörü için; How to Move Windows’ Temporary Folders to Another Drive Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
166079 dedi: Kullanıcı klasörü için; How to move Windows 10 default user folders to another drive Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Temp klasörü için; How to Move Windows’ Temporary Folders to Another Drive Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.