Enesefsane57 Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 Gençlik ben şimdi PC mi açıyorum sonra bakıyorum ve 2 kullanıcı var ben 1 birini kullanıyorum ama diğerini silemiyorum ve bu sadece bilgisayarı tam açınca karşılaştım. Sizce nasıl kaldırabilirim? Ad ve şifre hatalı diyor aga. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
Gençlik ben şimdi PC mi açıyorum sonra bakıyorum ve 2 kullanıcı var ben 1 birini kullanıyorum ama diğerini silemiyorum ve bu sadece bilgisayarı tam açınca karşılaştım. Sizce nasıl kaldırabilirim? Ad ve şifre hatalı diyor aga.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 Diğeri bilgisayarınızın Yöneticisi olabilir mi acaba?
Enesefsane57 Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 suleymandy dedi: Diğeri bilgisayarınızın Yöneticisi olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... hayır ona girilmiyo şifresini ve kullanıcı ismini istiyo ve hiçbirini bilmiyorum Son düzenleme: 11 Ocak 2021
suleymandy dedi: Diğeri bilgisayarınızın Yöneticisi olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... hayır ona girilmiyo şifresini ve kullanıcı ismini istiyo ve hiçbirini bilmiyorum