U utku_km Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 Windows 10 pcmi ayarlardan sıfırladıktan sonra kullanıcı profili oluşturulamadı hatası alıyorum. Bulduğum her şeyi denedim bir türlü çözüm bulamıorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2022
Windows 10 pcmi ayarlardan sıfırladıktan sonra kullanıcı profili oluşturulamadı hatası alıyorum. Bulduğum her şeyi denedim bir türlü çözüm bulamıorum.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2022 #2 Ayarlardan sıfırlamak Windows'u daha çok bozabiliyor. Başlangıç onarma seçeneklerini denediniz mi?
U utku_km Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #3 Prime777 dedi: Ayarlardan sıfırlamak Windows'u daha çok bozabiliyor. Başlangıç onarma seçeneklerini denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başlangıç onarmayı seçince şöyle bi hata alıyorum Dosya Ekleri IMG_20220828_121532.jpg 116,3 KB · Görüntüleme: 41
Prime777 dedi: Ayarlardan sıfırlamak Windows'u daha çok bozabiliyor. Başlangıç onarma seçeneklerini denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başlangıç onarmayı seçince şöyle bi hata alıyorum
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2022 #4 utku_km dedi: Başlangıç onarmayı seçince şöyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçeneklere girin. Yapabileceklerin: Sistem geri yüklemeyi çalıştır, hangi tarih varsa ona geri dönmeyi dene. Başlangıç onarmayı çalıştır. Güvenli mod girmeyi dene ve girdiğin zaman hizmetlere girip kapalı olan sistem hizmetlerini aç. Komut istemi seçeneğini kullanmak ve bu rehber içerisindeki kodları yazmak. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi
utku_km dedi: Başlangıç onarmayı seçince şöyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçeneklere girin. Yapabileceklerin: Sistem geri yüklemeyi çalıştır, hangi tarih varsa ona geri dönmeyi dene. Başlangıç onarmayı çalıştır. Güvenli mod girmeyi dene ve girdiğin zaman hizmetlere girip kapalı olan sistem hizmetlerini aç. Komut istemi seçeneğini kullanmak ve bu rehber içerisindeki kodları yazmak. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi
U utku_km Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #5 Prime777 dedi: Gelişmiş seçeneklere girin. Yapabileceklerin: Sistem geri yüklemeyi çalıştır, hangi tarih varsa ona geri dönmeyi dene. Başlangıç onarmayı çalıştır. Güvenli mod girmeyi dene ve girdiğin zaman hizmetlere girip kapalı olan sistem hizmetlerini aç. Komut istemi seçeneğini kullanmak ve bu rehber içerisindeki kodları yazmak. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi Genişletmek için tıkla... Güvenli modda girince siyah ekran geliyor ve sadeve görev yönetiicisi açılıyor hizmetlerdeki durdurulanlarda açılmıyor çoğu güvenli modda yapılamaz dio
Prime777 dedi: Gelişmiş seçeneklere girin. Yapabileceklerin: Sistem geri yüklemeyi çalıştır, hangi tarih varsa ona geri dönmeyi dene. Başlangıç onarmayı çalıştır. Güvenli mod girmeyi dene ve girdiğin zaman hizmetlere girip kapalı olan sistem hizmetlerini aç. Komut istemi seçeneğini kullanmak ve bu rehber içerisindeki kodları yazmak. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi Genişletmek için tıkla... Güvenli modda girince siyah ekran geliyor ve sadeve görev yönetiicisi açılıyor hizmetlerdeki durdurulanlarda açılmıyor çoğu güvenli modda yapılamaz dio