S SelinnNurullah Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 2 12 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Kullanıcı şifremi değiştiremiyorum, önüme Microsoft hesabım çıkıyor. Onun şifresini değiştiriyor sürekli. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2020
Arkadaşlar merhaba. Kullanıcı şifremi değiştiremiyorum, önüme Microsoft hesabım çıkıyor. Onun şifresini değiştiriyor sürekli.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 13 Şubat 2020 #2 Kurulum aşamasında Msn üzerinden gittiysen normal.
S SelinnNurullah Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 2 16 Şubat 2020 #3 tercan dedi: Kurulum aşamasında Msn üzerinden gittiysen normal. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl düzeltebilirim
tercan dedi: Kurulum aşamasında Msn üzerinden gittiysen normal. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl düzeltebilirim
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 16 Şubat 2020 #4 Zor bir şey değil burada anlatılmış Windows 10 Hesabı, Yerel Hesaba Nasıl Çevrilir? Microsoft hesabınıza bağlı Windows 10 oturumunuzu veri kaybetmeden yerel hesaba çevirebilirsiniz. İşletim sistemlerini çevrimiçi bir hesap ile kullanma www.technopat.net
Zor bir şey değil burada anlatılmış Windows 10 Hesabı, Yerel Hesaba Nasıl Çevrilir? Microsoft hesabınıza bağlı Windows 10 oturumunuzu veri kaybetmeden yerel hesaba çevirebilirsiniz. İşletim sistemlerini çevrimiçi bir hesap ile kullanma www.technopat.net