Windows 10 Kullanıcı Yetkilerini Default Hale Getirme

soonational

Centipat
Dün video editi yaparken video boyutu küçültmek için bir program kullanıyordum videolarımın bir tanesi admin yetkisine sahip değilsiniz hatası vermeye başlayınca ben de araştırdım yabancı adam kullanıcılar adlı dosyanın john dosyasının özelliklerine girip güvenliğe geçip oradan kendisine tüm yetkiyi vermeyi gösterdi.

Ben de aynısını kendime yaptım ancak yaptıktan sonra simgeler gitti, başlangıç menüsü ve arama çubuğuna basınca kritik hata hatası verip oturumu kapatmamı istiyordu. Bayağı sıkıntı çıkardı ben de yetkiyi yeniden Administrators'e geri verdim bir işe yaramadı.

Ben de yeni kullanıcı açmayı buldum CMD yönetici açıp net user kullanıciadı şifre /add yazarak yeni kullanıcı oluşturdum yeni kullanıcıya geçiş yapmadan adminlik de verdim ve geçiş yaptığım gibi her şey düzeldi ancak şimdi yetki hatası veriyor. Bu sefer sinirlenip yönetici hesaba geçip yerel disk: C'yi tüm yetkiyi yeni açtığıma verdim yetki problemi düzeldi birkaç dosya hariç

Şimdi asıl sorularıma gelirsek;
  1. Ben bu yetkileri nasıl eski haline getirebilirim?
  2. Yönetici hesabımdaki hataların nasıl oluştuğu belli ancak ne yaparsam yapayım hatalar neden geri düzelmiyor?

Ayrıca bu dediğim video burada, tam olarak ne yapmışım bakabilirsiniz;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu acaba hala ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı