Windows 10 kullanıcılar kısmındaki diğer kullanıcıları silmek sorun yaratır mı?

Mimar20

Hectopat
RAM
Corsair 3200 MHz 2x8 GB
SSD veya HDD modeli
WD Black 500 GB M.2 SSD
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
Anakart
ASUS ROG Strix B450-F Gaming
İşlemci
Ryzen 7 5800X
Benim kullandığım kullanıcı hesabı FATİH CAN, diğerlerini nasıl kaldırabilirim ve sorun olur mu?
1656794581120.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekrandaki kullanıcıları sizmi oluşturdunuz?

Ekrandaki kullanıcıları sizmi oluşturdunuz?
Yok hocam, ben bi ara guest mi ne onu açmıştım babamlar kullansın diye ama her şeyi kaldırıp sadece kendi kullandığımı bırakmak istiyorum.
Baştaki ve sondaki hariç, diğerlerinden bir tanesini bırakmak şartıyla silebilirsin.
O zaman deleteden siliyorum hepsini sadece en üst ve en alt kalsın birde benim fatih can kalsın.

Şu sorunu kaldırmak istiyorum hocam onunla uğraşıyorum. Dosyalar sanırım başka kullanıcılarla paylaşıldığı için şifreleme gereği duyuluyor ben de bunu ortadan komple kaldırmak istiyorum, farklı yöntemler denedim ama ne sonucu paylaşan var ne de ben çözebildim. En son birisinin bütün yetkileri kullanıcıya verdiğini gördüm onu denedim ama ne olacak bilmiyorum.
1656795091252.png

Yok hocam, ben bi ara guest mi ne onu açmıştım babamlar kullansın diye ama her şeyi kaldırıp sadece kendi kullandığımı bırakmak istiyorum.

O zaman deleteden siliyorum hepsini sadece en üst ve en alt kalsın birde benim fatih can kalsın.
Kullanmadıklarınızı silin hocam sıkıntı olmaz fakat dikkat edin kendi kullanıcı hesabınızı silmeye çalışmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı