Windows 10 kullanıcılarına Windows 8.1 bedava mı?

HectoP4T

Hectopat
Herkese merhaba benim Windows 10 lisanslı bir Microsoft hesabım var benim bilgisayarım biraz kötü olduğu için Windows 8.1e geçmeyi planlıyorum. Eğer Windows 8.1'e geçersem Windows 8.1 lisanslımı olur yoksa sadece lisansım Windows 10 da mı geçerlidir?

Windows 10'dan 8'e direkt geçemezsiniz. Temiz kurulum yapmanız gerekir. Sonrasında Windows 8.1 key girip etkinleştirmelisiniz. Windows 11 Pro'da Windows 10 Pro anahtarı çalışıyor. Windows 8.1'de Windows 10 anahtarı çalışır mı bilmiyorum. Ayrıca şunu da söyleyeyim otomatik olarak etkinleştirilmiş olmayacak.

Format atmadan 8.1 yükleyemezsin.
Mevcut keyini ne olur ne olmaz yedekle, format ekranında girmeyi denersin.

Lisansınız Windows 8.1'de çalışmayacaktır diye düşünüyorum. Benim de Microsoft hesabıma tanımlanmış Windows 10 Home lisansım vardı. Windows 8.1'de bu lisansı kullanamadım. Yeni lisans aldım. Aldığım yeri bırakayım belki sizde almak isterseniz diye.

Bilgisayarının fazla iyi olmadığını belirtmiş.

Bilgisayarın kötüyse sana Windows 8.1'e geçmek en mantıksız çözümdür.
Windows 11 superlite hem önerim hem de en iyi seçenektir.
1 GB RAM, Pentium işlemcili sistemde bile çalışıyor.

Bilgisayarın kötüyse sana Windows 8.1'e geçmek en mantıksız çözümdür.
Windows 11 superlite hem önerim hem de en iyi seçenektir.
1 GB RAM, Pentium işlemcili sistemde bile çalışıyor.

Hocam o ISO dosyaları sıkıntılı oluyor. Ben de eski bilgisayarıma Windows 10 superlight kurmuştum. Başlat menüsü çalışmıyordu, ayarlar açılmıyordu falan.

Hocam o ISO dosyaları sıkıntılı oluyor. Ben de eski bilgisayarıma Windows 10 superlight kurmuştum. Başlat menüsü çalışmıyordu, ayarlar açılmıyordu falan.

Onun çözümü tüm driverları güncelleyip bilgisayarı yeniden başlatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…