zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 11 Mayıs 2022 #11 GamanLee dedi: Ben şimdi windows 10 pro lisans satın aldım windows 11 e geçince tekrar mı lisans satın almam gerekecek? Genişletmek için tıkla... Win 10 lisanslari 11 de de gecerli.
GamanLee dedi: Ben şimdi windows 10 pro lisans satın aldım windows 11 e geçince tekrar mı lisans satın almam gerekecek? Genişletmek için tıkla... Win 10 lisanslari 11 de de gecerli.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #12 GamanLee dedi: Ben şimdi Windows 10 Pro lisans satın aldım Windows 11'e geçince tekrar mı lisans satın almam gerekecek? Genişletmek için tıkla... Reatil veya OEM key aldıysanız bir sorun olmaz.
GamanLee dedi: Ben şimdi Windows 10 Pro lisans satın aldım Windows 11'e geçince tekrar mı lisans satın almam gerekecek? Genişletmek için tıkla... Reatil veya OEM key aldıysanız bir sorun olmaz.
GamanLee Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 82 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #13 EagleEnes dedi: Reatil veya OEM key aldıysanız bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Oem key olup olmadığını nasıl anlarım 1 sene oldu alalı
EagleEnes dedi: Reatil veya OEM key aldıysanız bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Oem key olup olmadığını nasıl anlarım 1 sene oldu alalı
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #14 GamanLee dedi: Oem key olup olmadığını nasıl anlarım 1 sene oldu alalı Genişletmek için tıkla... Keyi kaybetmediysen ve daha önce temiz kurulum yapıp keyi tekrar kullanabildiysen bir sorun olmaz.
GamanLee dedi: Oem key olup olmadığını nasıl anlarım 1 sene oldu alalı Genişletmek için tıkla... Keyi kaybetmediysen ve daha önce temiz kurulum yapıp keyi tekrar kullanabildiysen bir sorun olmaz.