Windows 10 kullanıyorum ama Windows 11 gösteriyor

İki işletim sistemi aynı anda çalışacağını sanmıyorum. İşletim yükseltmesi için temiz kurulum öneriyorum. Ayrıca format sırasında alınan lisans gider.

Şu an Windows 11 üzerinden Windows 10 açılıyor. Windows 10 ISO dosyası indirip kurarsam olur mu?

Lisans anahtarımı bir program aracılığı ile aldım. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Nereden indirmem veya kurulumunu yapabilirim?

Kurulumu YouTube'da var sadece boş bir flash bellek lazım. Bir de format sonrası şu anki Microsoft hesabına giriş yaparsan ürün anahtarını sana sormaz ve kendisi aktif olur. Ürün anahtarını da format sırasında sorduğu zaman girmeden kodum yok diyerek devam et masaüstüne girince Microsoft hesabına girersen kendisi gelir.

Kurulumu YouTube'da var sadece boş bir flash bellek lazım. Bir de format sonrası şu anki Microsoft hesabına giriş yaparsan ürün anahtarını sana sormaz ve kendisi aktif olur. Ürün anahtarını da format sırasında sorduğu zaman girmeden kodum yok diyerek devam et masaüstüne girince Microsoft hesabına girersen kendisi gelir.
Tamam dediklerinizi yapacağım. Teşekkürler.

BİOS u sıfırlamayı dene BİOS pini sök ve 5 dakıka sonra yeniden tak belki usb gözükür olmassa sıstem ger yükleme yapabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı