Windows 10 kullanmak için para vermek zorunlu mu?

Tombuldore

Hectopat
Daha fazla  
Biraz araştırdım fakat yine de cevaplar tam olarak aklımdaki sorunun cevapları değildi.

Sorum tam olarak şu: Yeni bir bilgisayar topluyorum. Anakartım da ''MSI x570'' ve ben bu bilgisayarı topladığımda bir flash belleğe Windows 10 indirip kurmam gerekecek biliyorum. Fakat bu kurulumu yapmak için gereken dosyaları nereden indireceğim ? İndirmek ücretsiz mi olacak ? Ücretsiz olacaksa da bana kurduktan sonra ürün anahtarı soracak. Bu anahtarı girmezsem yine de normal kullanılabilecek mi ? Yoksa illa satın alıp etkinleştirmem mi gerekecek Windows 10'u.

Bazı sitelerde de 40-60 TL civarı indirimli gördüm.

İlk aşamada indirip kullanabilirsiniz. Lisans girmezseniz çoğu özelliğinden yararlanamaz ve bir süre sonra orijinallik yazısı çıkacaktır. Kurulum yaptıktan sonra OEM key alarak 25-30 TL'ye kullanabilirsiniz.

Tavsiyem Home sürümü kurmadınızdır.

İnternetten key bulabilirsiniz fakat ne kadar güvenilir olur bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Notebook'un bir tane videosu vardı. Daha kolay gibiydi.

Ne gibi özellikler acaba bunlar ?
Ve de dediğinizin bir örneği olarak bunu onaylayabilir misiniz ? Buradan 60 TL'ye buldum mesela. Bu anahtarı alıp normal Windows 10'u kurduktan sonra etkinleştirirsem özellikler artık kullanılabilir mi olacak ?

Yanlış Bilgilendirme
Hayır tabi ki illa para vermeye gerek yok. Güvenli ücretsiz aktivasyon seçenekleri var.

internetten key bulabilirsiniz fakat ne kadar güvenilir olur bilemem.
Korsan ile hiç işim olmaz paralıysa verilmelidir. Sonrasında uğraş dur. Önermiyorum da.
Hayır tabi ki illa para vermeye gerek yok. Güvenli ücretsiz aktivasyon seçenekleri var.
Peki herhangi bir anahtarı girmeden kullanırsam ne kadar fazla özellikten mahrum kalırım sence?
Almaya değer mi yani ''Home'' sürümünü ?

Çoğu Windows özelliğini kullanamazsınız, kişileştirme, arka plan gibi. Kurulum sonrasında lisansı girerek çözebilirsiniz. Lisansı almadan önce alacağınız site hakkında biraz araştırma yapın veya yeniden konu açabilirsiniz.

Ben ePTTAvm'den 15TL'ye almıştım. 10 TL'ye düşmüş. [emoji35][emoji16]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…