Windows 10 kullanmak için para vermek zorunlu mu?

Epttavm'de Windows 10 Pro keyleri 10₺:
Vakti zamanında yazılımbudur adlı firmadan almıştım hala bir sorun çıkmadı.

Bazı siteler yüzlerce liralık ''Home'' sürümünü 40-60 TL'ye satıyor iken bazı siteler de 1900 liralık ''Pro'' sürümünü nasıl oluyor da 10 TL'ye satabiliyorlar ki ? Gerçekten şaşırtıcı.

Daha dün bilgisayarıma epttavm den 12 liraya aldım kullanıyorum. 3 senedir tüm bilgisayarlarımı oem key ile aktive ediyorum.

Bu linkten aldım ve aldığım saat gece 00.40 civarıydı
15 dakika sonra e posta adresime oem keyi attılar hatta 5 dakika geciktiği için özür dilediler.

Büyük ihtimal bana lazım olması için daha birkaç ay var. Bu fiyatlar sürekli mi böyle yoksa tükenebiliyor falan mı? Yani şimdi almalı mıyım sence?
Ben 2 ay önce bu fiyattan almıştım, şimdi bakıyorum hala aynı fiyat. İhtiyaç duyduğunuzda alın bence. Key gelir gelmez girersiniz.

dostum o zaman orijinal keye 750 tl verebilirsin alacağın 50 TL lik key ne kadar güvenilirse diğeri de o kadar güvenilir benim gözümde.

Şöyle de birşey var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…