Windows 10 kullanmak istemiyorum

Aakın

Hectopat
Daha fazla  
Ben Windows 10 sürümünden nefret ediyorum ama eller mahkum ayaklar gardiyan kullanıyoruz.

W8.1 kullanmak isterdim ama işlemci chipsetini kuramam AMD sadece W7, W10 destekliyor. Sizce W7 hala kullanılır mı ona mı geçsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft desteğini kesti W7'ye. Ayriyetten sürücüler, donanımlar W10'da daha stabil çalışıyor. W7'ye geçmek için hiçbir sebep yok.

Çok üzüldüm yani, çok büyük bir çile bu. Nasıl bir faşizm ki sizi Windows 10 kullanmaya zorluyorlar. Başlat menüsü desen yeri değişmiş (!), oyunlar desen hiçbirini çalıştırmıyor (!)

Sorun nedir hocam Windows 10 ile ilgili? Gayet güzel çalışıyor. Yani öyle bir konuşuyorsunuz ki, sanki işkence çekiyorsunuz. Bırakın bu düşünce yapısını, alışın biraz yeniliğe.

7 de 8.1 de öldü, hem teknolojik açıdan hem de güvenlik açısından.

Hocam açıkçası bilgisayarımda sadece oyun oynayıp sosyalde takıldığım için güvenlik açısından çok bir sıkıntım yok. (Kaspersky var). Oyun açısından da işlemci ve rami daha az kullanan bir işletim sistemi olduğu için "bence" Windows 7 hala kullanılabilir geliyor bana.

XP'den sonra en beğendiğim Windows 10 oldu. O ara sürümler insanı çileden çıkarırdı, hani 7 ve 8 için dert yansanız anlarım da Win10 için sıkıntı yok. Ben 7'den kaç defa nefret edip XP'ye dönmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi güzel süper ama biraz alt seviye sistemlerde sıkıntı oluyor, 2 çekirdekli bir işlemci varsa hele ki şu son gelen 1809 versiyonu işkence gibi, gözle görülür yavaşlama var, halbuki SSD'de var. 2019-2018 yılında alınabilecek bir alt seviye bilgisayar genellikle 4 çekirdeğe sahip, o zaman rahat fakat dediğim gibi, sıkıntı işlemci kullanımının yüksek olmasında.

7 ye 8'e ininceye kadar günümüze kadar çıkmış 6 büyük 10 sürümü var. Son sürümden memlun olmayabilirsin doğru beta sürecinde OS kullandırıyorlar denebilir.
Stabil SAC kanalından daha eski sürümlerde kalarak başınız ağrımadan 10 kullanabilirsiniz.
Güvenlik yazılımları çare değil bugün 7 xp kadar delik deşik bir sistem. Aynı ağdan exploitler atılabilir ve ruhunuz duymaz.

Hocam bana yavaş gibi ve sorunlu gibi geliyor ama 7 ve 8 kullanırken hiç bi sıkıntı yoktu.

Hocam bana yavaş gibi ve sorunlu gibi geliyor ama 7 ve 8 kullanırken hiç bi sıkıntı yoktu.
Hocam, Windows 10'a 7 ve 8'in özelliklerinin bilmem kaç katı kadar özellik, servis vs. getirildi. İsterseniz bunları kapatıp yavaşlığını gidebilirsiniz. Ayrıca Windows 10'un performansı 8.1'e göre kat kat iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…