kurga243
Kilopat
İsterseniz yazımı bir daha okuyun ben mavi ekran verdi nede kendi kendine kapanma gibi bir durum yaşamadım ben bundan önce windows 7 kullanıyordum ve şuanki bilgisayarımdan daha kötüydü ve tek bir sorun yaşamadım fazla ram kullanım dışında onuda hızlı getirmeyi kapatmamla çözdüm ve şuan fazla disk kullanımını sysmain kapatarak çözdüm eski adıyla hızlı getirme yani anlicanız donanım hatası gibi bir sorun yok 1809 dayken bilgisayarı kapatınca bilgisayar çalışmaya devam ediyordu bir güncelleme sonra bu sorunum kalmadı ama tekrar başladı yani onlarda sorunlu oldugunu biliyorki güncelleme yapılıyor dimi mantıken hiç bir şekilde sorunun şu oldugunu belirtmiyor zaten asıl problemde bu sorun var ama ne onu kendin buluyorsun windows 10 dan daha iyisi yok lafı çok boş olmuş şöyle demek daha dogru hangi sürümüSiz bir sorun yaşadınız diye işletim sistemini kötülüyorsunuz. Ben tek sorun yaşamadım. Ne bir mavi ekran aldım, ne de bilgisayarım/oyunum kendine kendine kapandı. O zaman ne yapacağız? Windows 7 ya da 8.1 ile tek bir sorun yaşamadığınız anlamına mı geliyor? İşletim sistemini kötülemenin hiçbir anlamı yok. Yaptığınız donanım/yazılım konfigürasyonlarından ya da donanım hatalarından kaynaklanıyor o bahsettikleriniz. İşletim sistemi zaten bir sorunla karşılaştığında sizi bilgilendiriyor, "şu haltı yediğin için şu hatayı veriyorum" diyor, üstüne size bir de kod veriyor, "bak buradan araştır" diyerek. Şu anda özellikle oyun için Windows 10'dan daha iyisi yok. Beğenmeyen kullanmaz. Başkalarını yanlış bilgiyle yönlendirmeyin.
küçük bir belirtme daha windows 10 kötülemedim sadece hatalı sürümü belirttim tekrar okumak önemliSiz bir sorun yaşadınız diye işletim sistemini kötülüyorsunuz. Ben tek sorun yaşamadım. Ne bir mavi ekran aldım, ne de bilgisayarım/oyunum kendine kendine kapandı. O zaman ne yapacağız? Windows 7 ya da 8.1 ile tek bir sorun yaşamadığınız anlamına mı geliyor? İşletim sistemini kötülemenin hiçbir anlamı yok. Yaptığınız donanım/yazılım konfigürasyonlarından ya da donanım hatalarından kaynaklanıyor o bahsettikleriniz. İşletim sistemi zaten bir sorunla karşılaştığında sizi bilgilendiriyor, "şu haltı yediğin için şu hatayı veriyorum" diyor, üstüne size bir de kod veriyor, "bak buradan araştır" diyerek. Şu anda özellikle oyun için Windows 10'dan daha iyisi yok. Beğenmeyen kullanmaz. Başkalarını yanlış bilgiyle yönlendirmeyin.