Windows 10 kullanmak istemiyorum

Hocam bana yavaş gibi ve sorunlu gibi geliyor ama 7 ve 8 kullanırken hiç bi sıkıntı yoktu.
Beleş lisans(korsan 7'yi yükseltip denemiştim beleş lisans verdi) ve son Windows olduğundan güvenlik avantajı var, telimetri gibi her şeyi kontrol eden belli belirsiz bi çok şey çalışıyor Windows 10'da, performans alamaman normal. Windows 10 dahi destekleyen pc 8.1 nasıl desteklemiyor onu da anlamadım.
8.1 harddisk ile bile uçarak açılıyor. Dört dörtlük aşırı stabil olduğunu söyleyemem ama Windows 10'dan sonra 2013 model laptopuma yeni formatlanmış 8.1 ilaç gibi geldi.
Bu sitede yeni en iyisidir böyle gelmiş böyle gider. Windows 11 çıksa en iyisi en süperi o olur.

Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Ben Single Language kullanıyorum. Zaten eskiden de o vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'un tek sevmediğim yanı bazı eski oyunlara destek vermeyişi. Onu da yamayla falan üstesinden gelebiliyoruz.

İşletim sisteminde bir güvenlik açığı olması ya da desteğin kesilmesi, antivirüs/antimalware programının bu eksiği giderebileceği anlamına gelmez.

İşletim sisteminde bir güvenlik açığı olması ya da desteğin kesilmesi, antivirüs/antimalware programının bu eksiği giderebileceği anlamına gelmez.
Ben antivirüs eksikliğini Kaspersky ile gidiyorum diye bir şey demedim. Sadece bilgisayarımda oyun,sosyalden başka bir şey yapmadığım için güvenlik açısından bir sıkıntım yok dedim. Ayrıca sadece oyun ve sosyalde takılanlar Windows 7 kullanmalı diye de demedim. "Bence" Windows 7 oyun açısından ram ve işlemciyi daha az kullandığı için "bana" kullanılabilir geliyor dedim. Bu benim fikrim yani.

Ben antivirüs eksikliğini Kaspersky ile gideriyorsunuz gibi bir şey yazmadım. Dikkatli okuyun lütfen.

Burada yorum yapan herkes size Windows 10 sürümünün Windows 7'den daha iyi olduğunu söylüyor. Desteği bitmiş güncelleme almayan bir sisteme geçmek sizin yararınıza değil zararınıza olur. Güncel ve korunaklı bir sistem varken neden 7 gibi eski bir sisteme geçmeye çalışıyorsunuz. Kullanabildiğiniz kadar güncel sistemi kullanmakta fayda var.

Her konuda yeniliğe açık olsak şuan ki durumumuzdan daha iyi bir durumda olurduk.

Windows 10 1809 tamamen sorun kaynağı bu sürüm hariç 1803 ve 1709 iyi çalışıyor ben yeni bilgisayar almıştım sürüm olarak 1809 vardı ama tam komedi şeyler yaşadım daha 3 gün olmadan. Full disk kullanımı görev yönetici açarken ağırlık. PC kapatsan bile PC kapanmaması sysmain eski adıyla hızlı getirmenin diski amaçsız zorlaması garip garip sorunlar

Siz bir sorun yaşadınız diye işletim sistemini kötülüyorsunuz. Ben tek sorun yaşamadım. Ne bir mavi ekran aldım, ne de bilgisayarım/oyunum kendine kendine kapandı. O zaman ne yapacağız? Windows 7 ya da 8.1 ile tek bir sorun yaşamadığınız anlamına mı geliyor? İşletim sistemini kötülemenin hiçbir anlamı yok. Yaptığınız donanım/yazılım konfigürasyonlarından ya da donanım hatalarından kaynaklanıyor o bahsettikleriniz. İşletim sistemi zaten bir sorunla karşılaştığında sizi bilgilendiriyor, "şu haltı yediğin için şu hatayı veriyorum" diyor, üstüne size bir de kod veriyor, "bak buradan araştır" diyerek. Şu anda özellikle oyun için Windows 10'dan daha iyisi yok. Beğenmeyen kullanmaz. Başkalarını yanlış bilgiyle yönlendirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…