EizenBS Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar şu anda gördüğünüz üzere Win7 kullanıcısı olarak gözüküyorum. Yeni bir bilgisayar aldım ve şu an W10 kullanıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Sorun düzelmiş kusura bakmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2018
Arkadaşlar şu anda gördüğünüz üzere Win7 kullanıcısı olarak gözüküyorum. Yeni bir bilgisayar aldım ve şu an W10 kullanıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Sorun düzelmiş kusura bakmayın.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Temmuz 2018 #2 Mesajı hangi tarayıcıdan ve işletim sisteminden atıyorsanız mesaj için onlar geçerli olur. Daha sonra alternatiflere geçtiğinizde öncekiler değişmez.
Mesajı hangi tarayıcıdan ve işletim sisteminden atıyorsanız mesaj için onlar geçerli olur. Daha sonra alternatiflere geçtiğinizde öncekiler değişmez.