Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2014 #11 Murat5038 dedi: İso'yu silmeden önce düşünecektin. İsoyu yeniden indir ve Win7 usb tool ile nereye yazdıracaksan yazdır. Genişletmek için tıkla... Yeniden iso'ya çevirmeyi buldum. Şimdi yeniden yazdırıyorum.
Murat5038 dedi: İso'yu silmeden önce düşünecektin. İsoyu yeniden indir ve Win7 usb tool ile nereye yazdıracaksan yazdır. Genişletmek için tıkla... Yeniden iso'ya çevirmeyi buldum. Şimdi yeniden yazdırıyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.451 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Ekim 2014 #12 Silinen üye dedi: Yeniden iso'ya çevirmeyi buldum. Şimdi yeniden yazdırıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeniden çevirmeyi bulmakla o iş olmuyor. Çevirme basit iş ancak iso kimliği uygun olmayacağından kurulumda yada kurulduktan sonra normal Win 10 TP kullanıcılarından daha çok hata alacaksın.
Silinen üye dedi: Yeniden iso'ya çevirmeyi buldum. Şimdi yeniden yazdırıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeniden çevirmeyi bulmakla o iş olmuyor. Çevirme basit iş ancak iso kimliği uygun olmayacağından kurulumda yada kurulduktan sonra normal Win 10 TP kullanıcılarından daha çok hata alacaksın.
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2014 #13 Yüklemeyi tamamladım. Bios MBR ile kabul etti nihayetinde.