Merhaba arkadaşlar, ASUS eee PC bilgisayarım var. 10.1 olanlardan. Atom N450 işlemci mevcut. 2 GB RAM yaptım güncelledim. Aynı zamanda elimde bir tane sağlığı %100 birtanede %16 olan SSD var. Sağlığı 16 olan SSD, HDD Sentinel programında böyle gözüküyor fakat CrystalDiskInfo programında sağlık iyi yazıyor. Ben sadece ofis ve kopyalama yapma amacıyla kullanacağım için bu diski yani sağlığı %16 olanı kullanmak istiyorum fakat bu dediğim hatayı veriyor sanırım okuyamıyor ama ben bunu masaüstü bilgisayarda aktif olarak kullanıyordum zaten. Bu hatayı geçmenin bir yolu var mı? Birkaç BIOS'tan halledilen ayarlar gördüm ama bende öyle ayarlar maalesef yok. Bilgisayarın performansını Windows 10 da da görmüş olacağım aynı zamanda bu arada diskin bu sağlığı 16 olarak gözükenin okuma testi 550 mb/sn arkadaşlar. Belki cihaz eski diye sanırım SATA sürümlerinden oluyor 250 300 civarına düşecektir daha önce öyle olmuştu. Bu hatayı almadan nasıl kurulum yaparım yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada anakart serisi eee PC 1001p modeli. Teşekkür ederim.