Çözüldü Windows 10 kurarken disk algılanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

torresferran0

Centipat
Daha fazla  
Selamlar yeni bir sistem topladım.
ASRock B450M HDV anakart.
Ryzen 3 2200G işlemci.
Samsung PM9B1 256 GB M.2 SSD.
Windows 10 kuracakken böyle bir hata veriyor yüklenecek sürücü bulunamadı diye ama hem M.2 SSD takılı hem de hard disk neden görmüyor. Çözüm nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanırsam kaldırılmış. Siz yine Windows bir bilgisayarda Rufus ile orjinal ISOyu yazdırmaya bakın.
Başka bir bilgisayar bulup Media Creation Tool ile yapsanız daha kolay olacak sanki.
Yakınlarında bir bilgisayar bulamadım maalesef ki(pek öyle yardım edecek birilerini tanımıyorum yani)eski bir anakartla PSU yu çalıştırmayı deneyeceğim okuldan gelince.

Yakınlarında bir bilgisayar bulamadım maalesef ki(pek öyle yardım edecek birilerini tanımıyorum yani)eski bir anakartla PSU yu çalıştırmayı deneyeceğim okuldan gelince.
Okulda iş görebileceğiniz bir şey yok mu? Kütüphane bilgisayarı yada akıllı tahta gibi mesela? Kimi okullarda kısıtlıyorlar bilgisayarları, kimisi de tamamen açık oluyor.

Okulda iş görebileceğiniz bir şey yok mu? Kütüphanede yada akıllı tahtada mesela? Kimi okullarda kısıtlıyorlar bilgisayarları, kimisi de tamamen açık oluyor.
Bizim bilgisayar sinifindakiler erişim engelli fakat bir bilişim hocasına sorayım belki yardım etmeyi seçer kendisinde olabilir bazen uğraşıyor çünkü formatla falan kendi PC sinde.

Şey diyeceğim bu Media creation tool un linkini atabilir misiniz yazdıgımda düz ISO plarak indiriyor ben yanlış yere giriyorum sanirsma

Son düzenleme:
Sanırsam kaldırılmış. Siz yine Windows bir bilgisayarda Rufus ile orjinal ISOyu yazdırmaya bakın.

Çözüm
Rufus yazdıracak bir bilgisayar bulamadım, ben de son çare telefona iso2usb uygulaması aracılığıyla ISO yu flaşıma yazdırdım ve şuanda sürücüleri gördü şuan kurulum yapılıyor %40 çözüm olarak işaretliyorum mesajlarınız için teşekkür ederim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…