S Sametbaykal Hectopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2016 #1 "Dosya kurulum için hazırlanıyor" bölümünde %80'lerde dosya bozuk diye hata veriyor. Recep abinin verdiğini indirdim hata olacağını sanmıyorum. Şimdi flasha tekrar bootlamak istiyorum ama windowsu sildiğim için kala kaldım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2016
"Dosya kurulum için hazırlanıyor" bölümünde %80'lerde dosya bozuk diye hata veriyor. Recep abinin verdiğini indirdim hata olacağını sanmıyorum. Şimdi flasha tekrar bootlamak istiyorum ama windowsu sildiğim için kala kaldım. Yardımcı olur musunuz?
Emresirkeci Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 195 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2016 #2 CD'ye mi boot ettiniz yoksa USB'ye mi?Çünkü eğer CD ise CD de ki minik bir çizik bu hataya yol açabiliyor.
CD'ye mi boot ettiniz yoksa USB'ye mi?Çünkü eğer CD ise CD de ki minik bir çizik bu hataya yol açabiliyor.
ozzy09 Megapat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #3 CD çizik kardeşim yada CD-ROM bozuk usb cd-dvd W-riter ile dene bekjş cd-rom bozuktur
T tanil gozdemir Megapat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay ve Havacılık Mühendisliği Öğrencisi 20 Ağustos 2016 #4 Windows yükleme iso'su hatalı indirilmiş olabilir.Yeniden iso'yu indirmeni tavsiye ederim.Benim başıma gelmişti.
Windows yükleme iso'su hatalı indirilmiş olabilir.Yeniden iso'yu indirmeni tavsiye ederim.Benim başıma gelmişti.