Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 29 Mayıs 2021 #11 rangerqs dedi: Size kalmış bir şey. Genişletmek için tıkla... Mesela siz nasıl kullanıyorsunuz.
R rangerqs Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #12 yunusemreesrky dedi: Mesela siz nasıl kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben Microsoft hesabı ile devam ettim hocam. ehbk dedi: Yani mantıken. Daha az çalışıyor. Ama iyi bir donanımınız varsa çok etki etmez. Benimki 2006'dan kalma. Genişletmek için tıkla... İyi bir donanımınız yoksa kullanmanız tavsiye edilmez benim donanımım iyi olduğu için kullanmayı tercih ettim.
yunusemreesrky dedi: Mesela siz nasıl kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben Microsoft hesabı ile devam ettim hocam. ehbk dedi: Yani mantıken. Daha az çalışıyor. Ama iyi bir donanımınız varsa çok etki etmez. Benimki 2006'dan kalma. Genişletmek için tıkla... İyi bir donanımınız yoksa kullanmanız tavsiye edilmez benim donanımım iyi olduğu için kullanmayı tercih ettim.
Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 29 Mayıs 2021 #13 rangerqs dedi: Ben Microsoft hesabı ile devam ettim hocam. İyi bir donanımınız yoksa kullanmanız tavsiye edilmez benim donanımım iyi olduğu için kullanmayı tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Peki gizlilik seçeneklerini ne yapmalıyım hocam.
rangerqs dedi: Ben Microsoft hesabı ile devam ettim hocam. İyi bir donanımınız yoksa kullanmanız tavsiye edilmez benim donanımım iyi olduğu için kullanmayı tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Peki gizlilik seçeneklerini ne yapmalıyım hocam.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.596 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Mayıs 2021 #14 yunusemreesrky dedi: Peki gizlilik seçeneklerini ne yapmalıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Hepsini kapa.
yunusemreesrky dedi: Peki gizlilik seçeneklerini ne yapmalıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Hepsini kapa.
R rangerqs Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #15 Bende tüm seçenekler açık şekilde o ayarlarla fazla uğraşmıyorum açıkçası. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 20,7 KB · Görüntüleme: 23
Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 29 Mayıs 2021 #16 Glade dedi: Hepsini kapa. Genişletmek için tıkla... Bir nedeni var mı hocam?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.596 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Mayıs 2021 #17 yunusemreesrky dedi: Bir nedeni var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Performans'ı çok düşürüyor.
Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 29 Mayıs 2021 #18 Glade dedi: Performans'ı çok düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Peki kurduktan sonra ayarlardan kapatırsak?
Glade dedi: Performans'ı çok düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Peki kurduktan sonra ayarlardan kapatırsak?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.596 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Mayıs 2021 #19 yunusemreesrky dedi: Peki kurduktan sonra ayarlardan kapatırsak? Genişletmek için tıkla... Tek tek kapatırsın, boşa zaman kaybı geri açabiliyorsun.
yunusemreesrky dedi: Peki kurduktan sonra ayarlardan kapatırsak? Genişletmek için tıkla... Tek tek kapatırsın, boşa zaman kaybı geri açabiliyorsun.