Geçenlerde bilgisayarıma Windows 10 yüklemek istedim. Önce her şey yolundaydı kurdum ve bilgisayarı kullanmaya başladım ama ertesi sabah bilgisayarı açtığımda birdenbire (bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı) hatasını aldım. Ne yaparsam yapayım olmadı. Ben de bir daha formatlamaya karar verdım ama formatın son kısımına gelınce yine aynı hatayı verdi. Ben de UEFI yerıne legacy kurmaya karar verdim ama bu sefer de (Windows gereken dosyaları yükleyemiyor) hatası aldım. Windows 8.1 kurmaya kadar denedım ama nafıle. Sizce ne olmus olabir? Ürün Sony Vaio laptop, 4 GB RAM.
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Dediğiniz gibi BIOS ayarlarını varsayılana döndürüp denedim ama yine ayni hatayı aldım. Bilgisayarı hiç açamadığım için minidump dosyalarını da paylaşamıyorum. Windows komple silinmiş vaziyette ve geri de yükleyemiyoum.