Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Merhaba, sanal makineye 32 Bit Windows 10 kurmaya çalışıyorum ve kurulum başladıktan 4-5 saniye sonra böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Bunun herhangi bir çözümü var mıdır? Minidump dosyalarını paylaşamıyorum Windows kurulu olmadığı için.
Merhaba, sanal makineye 32 Bit Windows 10 kurmaya çalışıyorum ve kurulum başladıktan 4-5 saniye sonra böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Bunun herhangi bir çözümü var mıdır? Minidump dosyalarını paylaşamıyorum Windows kurulu olmadığı için.
Çözüm Heiwa9 18 Temmuz 2023 ufuk0101 dedi: Sanırsam diskte yeterli alan yok sanal makinenin depolama alanını arttırırsanız ve ana makine ile sürücüleri güncellerseniz düzelir gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. Yeni ISO indirdim. ISO bozukmuş.
ufuk0101 dedi: Sanırsam diskte yeterli alan yok sanal makinenin depolama alanını arttırırsanız ve ana makine ile sürücüleri güncellerseniz düzelir gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. Yeni ISO indirdim. ISO bozukmuş.
ufuk0101 Centipat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 Sanırsam diskte yeterli alan yok sanal makinenin depolama alanını arttırırsanız ve ana makine ile sürücüleri güncellerseniz düzelir gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Sanırsam diskte yeterli alan yok sanal makinenin depolama alanını arttırırsanız ve ana makine ile sürücüleri güncellerseniz düzelir gibi duruyor.
KS KS Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 ufuk0101 dedi: Sanırsam diskte yeterli alan yok sanal makinenin depolama alanını arttırırsanız ve ana makine ile sürücüleri güncellerseniz düzelir gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. Yeni ISO indirdim. ISO bozukmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
ufuk0101 dedi: Sanırsam diskte yeterli alan yok sanal makinenin depolama alanını arttırırsanız ve ana makine ile sürücüleri güncellerseniz düzelir gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. Yeni ISO indirdim. ISO bozukmuş.
ufuk0101 Centipat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 Tamam, sevindim Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
L Lütfi.98 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #5 Heiwa9 dedi: Sorunu çözdüm hocam. Yeni ISO indirdim. ISO bozukmuş. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu ben de alıyorum hangisini indirdiniz acaba. Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: Sorunu çözdüm hocam. Yeni ISO indirdim. ISO bozukmuş. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu ben de alıyorum hangisini indirdiniz acaba.